Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lehet "megtéríteni" szerintetek egy férfigyűlölőt/nőgyűlölőt?
Ha én az ellenkező nem egy olyan tagja vagyok, aki ellenpélda, az nem lenne elég? Vagy csak kivétel erősíti a szabályt? Vagy eleve szóba sem állna velem vagy észre sem venné, hogy más vagyok, annyira rám akarná húzni ezt a képet?
A kérdés csak elméleti, igazából csak azon gondolkodtam, hogy mi lenne, ha találkoznék egy ilyen emberrel személyesen. Hogy el tudnám-e érni, hogy rám egyrészt ne úgy gondoljon, ahogy általában a másik nemre szokott, másrészt azt, hogy általam róluk is megváltozzon a véleménye és kicsit megkedveljen minket.
A másik nem gyűlölete csak a rizsa.
Ha jönne egy ember aki nyitna felé akkor örülne mint majom a farkának.
Szerintem sincs olyan, aki igazán gyűlöli az ellenkező nemet. Esetleg a sikertelenségéből származó keserűséget, fájdalmat gondolja - tévesen - gyűlöletnek.
Tehát egyszerű a válasz: amint szerelmes lesz, "megtér." Ha viszonzottan lesz szerelmes, akkor meg pláne.
22/N
Szerintem, igazából ők önmagukat utálják a legjobban. Mint pl a Jaguár nevű felhasználó. 40+-os, de az egész életét utálja, és tudja h egyedül fog megöregedni. Ezt a nőkre vetíti ki, hogy ők a rosszak.
De ő csak egy példa a sokból.
27/F
"Tehát egyszerű a válasz: amint szerelmes lesz, "megtér.""
Nekem van olyan barátnőm, aki párkapcsolatban él, és gyűlöli a férfiakat. Mindig mondja a barátjának is, hogy ő az egyetlen normális, nem is érti, hogy ilyen szerencsés. De ha megkérdezed tőle, elkezdi mondani, hogy külsőleg mi undorító bennük, belsőleg mit utál bennük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!