Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lehet "megtéríteni" szerintetek egy férfigyűlölőt/nőgyűlölőt?
Figyelt kérdés
Ha én az ellenkező nem egy olyan tagja vagyok, aki ellenpélda, az nem lenne elég? Vagy csak kivétel erősíti a szabályt? Vagy eleve szóba sem állna velem vagy észre sem venné, hogy más vagyok, annyira rám akarná húzni ezt a képet?
A kérdés csak elméleti, igazából csak azon gondolkodtam, hogy mi lenne, ha találkoznék egy ilyen emberrel személyesen. Hogy el tudnám-e érni, hogy rám egyrészt ne úgy gondoljon, ahogy általában a másik nemre szokott, másrészt azt, hogy általam róluk is megváltozzon a véleménye és kicsit megkedveljen minket.
2018. jún. 2. 20:06
21/25 anonim válasza:
Nem kell megtéríteni. Az értelmeseket kell megkeresni, a többivel nem kell foglalkozni.
22/25 anonim válasza:
Férfigyűlölőt szerintem szinte sehogy,annyira át van mosva már az agyuk.
Elgondolkodtam nőgyülölőnek tűnhetek-e,jelentem nem vagyok az úgyhogy felesleges a közelembe jönni "megtéríteni" :D
23/25 anonim válasza:
Maximum akkor tér meg,ha átváltozik nővé,mint a Farkangyalban a férfi főszereplp. :D
24/25 anonim válasza:
Felesleges megpróbálni megtéríteni őket, annyira elszakadtak a realitástól, hogy hiába látnak rengeteg példát, ami az ellen szól, amit ők állítanak, akkor sem hajlandóak tudomásul venni, hogy nem nekik van igazuk. Külső személy nem tud rajtuk segíteni, maguknak kell ráébredniük a saját korlátoltságukra. Amíg nem hajlandóak beismerni, hogy általánosítanak és előítéletesek súlyos mértékben, addig a saját életüket fogják megkeseríteni többféle szempontból is.
25/25 anonim válasza:
Nem kell foglalkozni velük, gyűlölködjenek magukban. Felesleges a lovat adni alájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!