Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lehet "megtéríteni" szerintetek egy férfigyűlölőt/nőgyűlölőt?
Ha én az ellenkező nem egy olyan tagja vagyok, aki ellenpélda, az nem lenne elég? Vagy csak kivétel erősíti a szabályt? Vagy eleve szóba sem állna velem vagy észre sem venné, hogy más vagyok, annyira rám akarná húzni ezt a képet?
A kérdés csak elméleti, igazából csak azon gondolkodtam, hogy mi lenne, ha találkoznék egy ilyen emberrel személyesen. Hogy el tudnám-e érni, hogy rám egyrészt ne úgy gondoljon, ahogy általában a másik nemre szokott, másrészt azt, hogy általam róluk is megváltozzon a véleménye és kicsit megkedveljen minket.
először, is olyan nincs, hogy a kivétel erősíti a szabályt. ez milyen hülyeség már.
ha ledobnál egy bögrét, de az nem esne le, nem hatna rá a gravitáció, azt mondanád hogy hát ez a bögre most nem esett le, dehát a kivétel erősíti a szabályt?
ezeken az embereken meg nem lehet segíteni. minden mondatuk tele van gyűlölettel, hogy minden nő ilyen, minden nő olyan (amikor ez a minden szerepel egy mondatban, akkor már tudhatod hogy csak saját keserűségéből beszél). ha mondasz nekik BÁRMIT, elküldenek a fenébe, ugatnak mint egy nem normális, kitalálnak mindent, belemagyaráznak mindent, amit nem akarnak nem hallanak meg, ami nem tetszik nekik az hazugság, amit te mondasz személyeskedés, amit p mond igazság. ha valaki ennyire elutasít minden mást, mint amit ő gondol, szerinte mindenki más a hülye, mindenki más hazudik, azzal mit tudsz kezdeni?
ha találnának maguknak valamit, természetesen úgy, hogy mélyen elrejtenék valódi énjüket :D, ha aztán valami nem tetszene nekik a barátnőben, biztos hogy felszínre kerülnének ezek a dolgok a legtöbbjüknél.
bár nagyon nagy az esélye, hogy nem fog senki összejönni velük. nincs ép elméjű ember, aki egy nem ép elméjű embertől bármit is akarna.
de igazából bizonygatja sok közülük, hogy nekik nem is kell nő. nyilván van akinek tényleg nem is kell, de az békén is hagyja őket, meg nem ír ki ide kérdéseket.
Mondjuk Jagu pont fordított eset. Őt az fordította ki hogy csajokkal érintkezett.
Előtte nekem szimpatikus volt.
"A másik az a Legrosszindulatúbb felhasználó ő is szemét!"
Már ő is családról beszél. Milyen érdekes, a nőket riogatják az idő múlásával, pedig ők paráznak feleségen meg kölykökön.
Ne menj pszichológusnak mert olyan messze jársz a valóságtól mint ide lacháza. :D
Szándékosan nem keresek komoly kapcsolatot, pedig lett volna lány nem is egy aki akart. Egyszerűen nincs kedvem hozzá, ahogy a szerelemhez sem, tini hülyeség.
A lányokat/nőket szeretem, de főleg csak a testüket. Ami leginkább nem tetszik az itt állandóan, élőben kevésbé, de néha előjövő kettős mércén alapuló női logika és gondolkodásmód. Az egész úgy jön le, hogy nekik mindent, férfiaknak semmit mert az szánalmas és lúzer dolog. (Pl. amikor egy magát alaposan kiélt nő elkezdi ostorozni a "szexmániás, disznó" férfiakat és hasonlók). A másik pedig, hogy pont fordítva cselekszenek mint ahogyan kárognak és mégis úgy van beállítva, hogy a férfiak a hazudósak. :"D
Ezen kívül jól elvagyok, kollégáim is kedvelnek, jól el tudok hülyéskedni/beszélgetni a 90%-ukkal bármiről. A nők témában is, bár inkább a vérüket szívom vagy elkomolytalankodom.
Szóval az analízised pont nem talált, hogy itt mindenki egy önmarcangoló, másokra ezt kivetítő valaki lenne.
ez olyan, mint ahogy a szegényeknek is van egy sajátos gondolkodásuk, viselkedésük. azért van szükségük rá, hogy mentálisan is épek maradjanak, el tudják viselni a körülményeiket, a helyzetüket. de persze mindeközben ez meg is akadályozza őket abban, hogy kitörjenek onnan.
ezek a férfiak ugyanezen analógia szerint működnek.
Engem tartanak még hímsovinisztának, de csak arról van szó, hogy rühellem, mikor egymáshoz hasonlítgatjuk magunkat, meg erőltetjük azt a rohadt egyenlőségjelet. Nem versenyben kéne lennie a nemek ék egymással, hanem partnerségi viszonyban. Dióhéjban. :)
31/f
Nos a kérdés nem rossz, igazaból ezek a férfiak-és itt nem Jaguárra gondolok aki totál alkalmatlan kapcsolatra- akik itt nőgyűlölők, igazából nem azok mert egy normális nővel nyilván tudnának mit kezdeni. Viszont már legtöbbször annyi rossz tapasztalattal a hátuk mögött jönnek, hogy nem hiszik el, hogy találnak. Mert legtöbbjük tudja, hogy vannak normális nők de nem igazán találkoztak pozitív tapasztalattal.
Inkább begubóznak. Értelmetlen próbálkpzni, hidd el lukra futsz, tapasztalatból mondom.
Fel lehet építeni egy moderált beszélői viszonyt ha szimpatizáltok, de ő nem fog lépni te meg hiába lépsz hasztalan lesz.
De akikkel én beszéltem innen megbecsülnének egy normális nőt, a baj az, hogy még nem volt alkalmuk. Van akinél ez a saját hibája nyilván, van aki valószínűleg ezzel a mentalitással űzött már el éppen nőt. A lényeg, hogy kevés eséllyel jöhetsz ki ebből win szituációra. Lehetsz szép, intelligens, rendes lány ha elötted 20-an az ellenkező példát hozzák. Emberek vagyunk, mind a tapasztalatainkra építünk, ők is. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!