Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkinek nehéz megfelelő párt találni?
Fiú vagyok és nem tudok barátnőt találni. Nyugtassatok meg hogy nektek sem megy könnyen.
Gondolom akik jól néznek ki és jól kommunikálnak azoknak egyszerű ez.
Megfelelőt kb. lehetetlen, ha minden tényezőre figyelsz és ragaszkodsz az elképzeléseidhez. És ezt most főleg viselkedésre, személyiségre értem, mert ott lehetnek a kritikus pontok.
Olyan, hogy két ember egymásnak 100%-ban semmilyen kompromisszummal vagy rugalmas elképzeléssekkel megfeleljen - nem is igazán lehetséges.
"Olyan, hogy két ember egymásnak 100%-ban semmilyen kompromisszummal vagy rugalmas elképzeléssekkel megfeleljen - nem is igazán lehetséges."
A magadfajták számára maximum. Azonban a világ szerencsére messze több, mint a te elméd tartalma.
3.
Mindig próbálod így beállítani, de ettől függetlenül is - az ilyen párok esetében vagy nem voltak masszív elképzelések az elején amihez tartották volna magukat, vagy útközben "írták át" ezeket. Ami tulajdonképpen ilyen téren "csalás", mert utólag bemondani, hogy "hát mindig is erre vágytam 100%-ban", nem igazán ellenőrizhető. Ráadásul bárki bemondhatja.
Ilyen értelemben persze neked lesz igazad, mert utólag úgyis azt mondják majd, amit másik hallani akarnak. Ráadásul ki emlékszik már arra amit előtte állítottak?
Az emberek elvtelenek ilyen téren.
#5:
"Az emberek elvtelenek ilyen téren."
Öööö... magadból indulsz ki?
6.
Próbáld újra - személyeskedés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!