Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lépten-nyomon kopaszodó embereket látok, azonban az én barátikörömben mindenkinek dús haja van. Így lehet párt találni?
Egyáltalán statisztikailag lehetésges ez? Több baráti köröm is van, általános iskolai, középsulis, egyetemi, munkahelyi, zenész spanok... De egyikben sincs egyetlen kopaszodó férfi sem. Csak én. És persze hangoztatják is, hogy a kopaszodás az milyen gáz. Fiúk-lányok egyaránt.
Borzasztó frusztráltan érzem magam párválasztásnál, mert az utcán meg azt látom, hogy minden 2. férfi kopaszodik, csak épp körülöttem senki.
Megértelek. A férjem már 20 évesen elkezdett kopaszodni, most 34 éves, és nagyon zavarja. Emiatt ő borotválja a fejét, bár szerintem ez tök fölösleges.
Szerintem nem gáz, sőt, van akinek kifejezetten jól áll.
:D Kopasz :D
Na igen, az tényleg nem nyerő. Osztálytalin szinte minden férfi kopaszodott, kivéve engem meg egy másik srácot, de mi meg őszülünk, az se jobb.
Amit semmiképpen ne tegyél, mert gáz:
- Ne fésült előre a maradék hajadat, BKV-sofőr szokás, nem menő.
- Ne hőzöngj
- Ne költs el egy vagyont semmit sem érő hajszeszekre
- Ne hordj parókát
Amit viszont igen: hordj keménykalapot és napszemüveget, az jól áll a kopaszoknak: [link]
Ha nem jön be, akkor legyél vállas, hordj katonai díszegyenruhát, sok vaterán összeszedett kitüntetéssel.
1-es "van akinek kifejezetten jól áll"
ja az emberek 5%-ának, mondjuk Dwyne Johnson-nak meg Sinead'O Connor-nak persze, de átlag férfit egy tizessel öregíti. Ez van sajnos. Nem véletlenül futnak most ezek a ragasztható műhajak az USA-ban. Nézd meg a előtte meg ragasztás után mintha nem ugyanaz a férfi lenne. [link]
Neki jól áll, nem tudom miért de a színes bőrűeknek jobban el a kopasz, mint a fehéreknek, itt van hozzá egy férfias arc is: [link]
1-es vagyok. Szerintem, ha az illető férfias, nem probléma a kopaszodás. És itt nem extrém dolgokra gondolok. De teljes mértékben megértem, hogy ez sokakat zavar.
Nekem nőként csípőig érő, dús, hullámos hajam van, szintén 20 éves koromban elkezdtem őszülni. Most, 32 évesen a hajam majdnem fele ezüst/fehér. 😢
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!