Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért választok mindig rossz párt magamnak?
Sosem találok olyat aki hosszú távon érdekelődik felőlem.Aki tényleg annyit tesz értem mint én ő érte.
Mit rontok el?
21/N
Az önértékelésem rendenben van.
A világ mostanában sajnos nincs,nagyon sok nőt hallok hogy odaadó mégis az kell inkább most aki a másikat semmibe sem veszi.
Az sem igaz hogy kapaszkodom valakibe.
Egyszerűen nem kitartóak a mai emberek
Teljesen lutri, hogy akivel ismerkedsz, az milyen ember. Hibát akkor követsz el, ha nyilvánvalóan gond van vele, ennek ellenére vele maradsz (akár évekig), és nem tudsz kilépni.
Mindenki belefut szemét pasikba. Csak van, aki dobja, és van, aki önként lábtörlő lesz.
De ennyire sok van?
Nem hagyom én sem magam, néha nehéz kilépni egy kapcsolatból az biztos de nem ér annyit hogy tönkre menjek bele.
Fogamzasgatlot szedsz. Az tompitja a szaglast. Elteriti a partalalast.
Ezt tapasztaltam!!!
Bocsánat utolsó de én nem szeretem az olyan embereket akik leszarnak.
Én ha találkoznék egy ilyennel nem barátnak tartanám meg az tuti
Valamit látsz bennük és valamit nem veszel észre másokban, akik jobb választás lehetnének. Nem kell nagy dolgokra gondolni, nem arra gondolok, hogy nem tudsz egy ronda emberhez vonzódni hurrdurr, mert az valószínűleg úgy is fog maradni...
Csak apróságokra, prioritási sorrendre, vagy a normális emberek ismerkedési szokásaira (azt remélem, tudod, hogy általában az a legdefektesebb, akivel eleinte a legkönnyebb ismerkedni vagy egyáltalán találkozni... megfigyeltem, hogy aki nem kezdeményez olyan akaratosan vagy nyomós okkal akar velem ismerkedni, az valahogy mindig normálisabb).
Nekem is volt egy ilyen időszakom. Ha tudatosan nem is, pár pofonból meg lehet tanulni, hogy kivel ne.
És aztán hogy állt be ez nálad?
Voltak jó élményeid is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!