Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mi a fenét képzelnek egyes párt kereső egyedek? Ha ennyire rossz véleményük van a nőkről, akkor minek közelednek?
Nyugis estémet vágta haza egy agyilag zokni. Már elnézést.
Semmilyen ékszert nem viselek, még a karikagyűrűt sem, látható nyoma nincs, hogy férjnél vagyok, családom van. Leszólított egy kedvesnek tűnő srác, hogy ha gondolom most üljünk be valahová beszélgetni. Kedvesen fogadtam, megköszöntem a lehetőséget, elmondtam neki, hogy hazafelé tartok a családomhoz, nem ismerkedek, nem haggggámálógva stílusban utasítottam vissza.
Ilyen mocskolódást rég láttam távolról is. Minden nő qva, bezzeg ha egy gazdag fószer már repülnék a farkára... Jött a buszom, faképnél hagytam a mondókája közepén. Komolyan, itt tartanak már egyesek, hogy fel sem fogják, másnak már lehet családja, és innentől érdektelen a többi ellenkező nemű? És ez csak verbális volt, hány ennél durvább fazon rohangálhat még kint?
És ez ennyire komolyan érintett, hogy kiírtál róla egy ilyen hőzöngést, kérdésnek álcázva?
Amúgy az eredeti kérdésre: Egyrészt ez kiterjeszthető mindkét nemre, másrészt pedig valószínűleg egyszerű "materiális" célok vezérlik az ilyeneket.
Jöhet a 0%
Az ilyeneket le kell sz*rni. Ennyi. Ne foglalkozz velük.
Amúgy sem biztos, hogy józan volt-e egyáltalán.
Mint írtam buszra szálltam.
Azért írtam ki, mert a felkavaró b félelmetes
A kövi netalán ütne is, mert nemet mondok neki?
Kicsit a kutyákra emlékeztet, ott van az, hogy a legacsarkodóbbak nem a nagykutyák, hanem a kis szar "yorki" meg "csivava".
# 6/8
Nagyon igaz, azok milyen kis agresszívak ! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!