Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért választok mindig rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért választok mindig rossz párt magamnak?

Figyelt kérdés

Sosem találok olyat aki hosszú távon érdekelődik felőlem.Aki tényleg annyit tesz értem mint én ő érte.

Mit rontok el?

21/N

2019. okt. 17. 17:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
29%
Nincs olyan hogy rossz part valasztasz. Mindenkivel van dolgunk vagy van mit tanulni. Ez full alap... ha igy allsz hozza egesz fura dolgokra johetsz ra kitol mit tanultal... stb.
2019. okt. 17. 18:35
 12/21 A kérdező kommentje:

Igen így visszamenőleg elég sokat.

Csak most vagyok olyan ponton hogy talán nincs is olyan aki illene

2019. okt. 17. 18:37
 13/21 anonim ***** válasza:
23%

Párkapcsolatok nagy részében mindig van aki jobban oda/ragaszkodik/követi a másikat,hogy pont 50-50%-on legyenek mind a ketten, az nagyon ritka.

Pár választásnál meg sokat dob az,hogy eddig milyen típusú emberek voltak a párjaid ( nem rövid távon ).

Ha összehasonlítod az eddig párjaidat, biztosan sok hasonló tulajdonságuk volt és temperamentumúk sem tért el élesen. Nagy eséllyel hasonló lesz a leendő párod is, mivel ezt keresed az eddigi tapasztalatok alapján.

2019. okt. 17. 18:43
 14/21 anonim ***** válasza:
23%

"És aztán hogy állt be ez nálad?

Voltak jó élményeid is?"

Kicsit kevésbé görcsöltem rá, talán az oldotta meg a problémát. Szórakozásnak fogtam fel, ami jut, ameddig jut és igyekeztem nem álmodozni meg túlságosan beleélni magam. Nekem úgy tűnt akkor, hogy ha nem érzi a másik a nyomást, hogy én eredményeket, érzelmeket és viszonzást várok tőle, vagy akárcsak egy kicsit is ez látszik a viselkedésemen, mikor ő még nem áll rá készen, akkor nagyobb eséllyel alakul ki később nála is valamiféle ragaszkodás. Amiért még ez jó lehet, az az, hogy kicsit hidegebb fejjel ismered meg a másikat, ezáltal jobban észreveszed talán, ha valami nem okés, mintha túlságosan akarnád, hogy legyen valami.

2019. okt. 17. 18:49
 15/21 A kérdező kommentje:

Van valami abban amit mondasz

Köszönöm szépen a választ! :)

2019. okt. 17. 18:51
 16/21 anonim ***** válasza:

Én is mindig így járok csak fordítva. Ha egy nőért bármit megtennék, akkor csak szexre kellek neki. Ha egy nő szimplán csak tetszik és nem akarok vele kapcsolatot max szexet, akkor többet akar.

F31

2019. okt. 17. 19:18
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Igazából nem csak rossz választás kérdése szerintem. Azért elég nehéz olyat találni mostanság akinek hosszú távon is megmarad az érdeklődése. Szóval nem azt gondolnám, hogy veled van gond. Persze kell némi tapasztalat, hogy ki tudd szűrni azokat akiknek nem teljesen komolyak a szándékai és lehet kevesebb eséllyel lesz a vègén az, hogy ez történik annak ellenére is, hogy te mindent meg teszel a másikért. Sokan ezt nem értékelik kellő képpen. Így nem is viszonozzák azt amit te teszel. 24/F
2019. okt. 18. 00:17
 18/21 A kérdező kommentje:
Teljesen így látom mint te utolsó! :)
2019. okt. 18. 05:20
 19/21 Rockarc ***** válasza:

Az ember hasonloakat valaszt, mint akiket korabban valasztott. Tehat van valami, ami miatt rendre olyanok akadnak horogra nalad, akik kesobb csalodasnak bizonyulnak. Gondolom azt viszonylag konnyen meg tudod fogalmazni, hogy mi volt az, ami miatt szakitottal veluk. Kapcsold hozza egy tulajdonsaghoz. Pl, ha nem figyel rad elegge, az jo esellyel mashol is megjelenik az ismerkedes folyaman, csak nem veszed eszre. Keruli a szemkontaktot, nem kerdez rolad, a velemenyedrol stb. Egy darabig persze akar szerepet is jatszanak, tehat elsore arrol kell meggyozodnod, hogy mennyire oszinte, es mennyire motivalt egy kapcsolatban.

Nem egyszeru. Senki sem mondta. De en azt vettem eszre, hogy a passziv lanyok sokkal tobbet panaszkodnak, mert ok csak varnak. A normalis ferfiak a passzivitast elutasitaskent ertelmezik es ertenek a ki nem mondott nem-bol. Akik erre ra sem hederitenek, azokkal meg sem sokra juttok komoly kapcsolat szandekaval. Tarsasjatek. Ami arrol szol, hogy megismered a masikat. Nem csak a te oldalad szamit, hanem a masike is. Akkor jo, ha kolcsonos. Barmilyen eltolodas, mar kerdeseket kell, hogy felvessen.

43F

2019. okt. 18. 15:05
 20/21 A kérdező kommentje:

Én sosem voltam passzív

Mindig mindent kimondtam amit ki kellett

Az lehet hogy rosszul választok valami szerint

De őszintén,nem is egyszerű

Főleg ha valaki az elején eljátsza a dolgokat

Én már akkor sem játszom,nem játszmázom

2019. okt. 18. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!