Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mindenkinek nehéz párt találni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenkinek nehéz párt találni?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon, de másokon úgy látom mintha ez tök egyszerű lenne.

Én még sosem voltam szerelmes, vagyis nem viszonozták. Mások meg már tinként túl vannak ezeken.

Nem is vagyok abban biztos hogy nekem lesz e valaha feleségem, szeretnék csak nem biztos hogy találok.

2021. máj. 7. 15:57
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
Nekem is nehéz és még több millió embernek is. Nem egyedi a problémád, de sajnos ezen az oldalon nem fogsz megoldást találni.
2021. máj. 7. 16:01
 2/6 anonim ***** válasza:
50%

Nem mindenkinek egyformán nehéz. Semmi sem egyformán nehéz mindenkinek. Van, amiben az egyik ember könnyebb helyzetben van, másban meg más.

Viszont, jó hír, hogy mindenki javíthat a társkeresési esélyein. A gond az, hogy ezt kevesen hajlandóak megtenni és inkább fetrengenek az önsajnáltatásban.

2021. máj. 7. 16:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem, s igen.
2021. máj. 7. 17:37
 4/6 anonim ***** válasza:

"mindenki javíthat a társkeresési esélyein"

oké, hogyan?

2021. máj. 7. 18:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Nőknek könnyű. Férfiaknál pedig a 20% alfáknak könnyű. A többi megy a levesbe.
2021. máj. 7. 20:21
 6/6 anonim ***** válasza:
#4: Ezer és ezer kérdés volt már, ahol ezer meg ezer válasz jött. Az itt panaszkodók többsége az égvilágon semmit sem tett azért, hogy javítson a helyzetén. Legalább 20-30 srácnak adtam már tanácsot és közülük senki sem fogadta meg, de mindenre valami kifogást gyártottak.
2021. máj. 8. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!