Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak kövér nők jelölnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak kövér nők jelölnek a társkeresőn ? Csak ők ilyen igènytelenek ?

Figyelt kérdés
Nem vagyok jóképű vagy izmos. De számomra felfoghatatlan hogy egy kicsit is vékonyabb nőnek se jövök be! Lehet csúnya , öreg , bolond, csak ne legyen kövér ( 80-100kg) Ezeknek a nőknek már tényleg mindegy ki csak legyen valakijük? Egyetlen vékony nőnél sincs esélyem ?

2021. máj. 22. 11:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/86 A kérdező kommentje:
#49 ha nem vagy öreg vagy csúnya és még dagadtnak se érzed magad akkor vagy megvan bőven az esélye hogy a rengeteg jelentkező közül egy neked is tetsző pasit választhatsz , ha pedig ilyen nincs akkor valamibe tévedsz te is a külsődet illetőleg .
2021. máj. 23. 13:11
 52/86 anonim ***** válasza:
80%

Tehat dagadt vagy, atlag ferfi magassagu, paraszt a stilusod es azon pampogsz, hogy nem modellek folyatjak utanad a nyaluk. Es te minositesz masokat kg alapjan (amikor egy csomo non tok aranyosan oszlik el a testtomeg, de nalad mindegyik elhizott)

Nem szeretem az incel kifejezest, de baratom, rad illik ez a szo.

2021. máj. 23. 13:12
 53/86 anonim ***** válasza:
94%

#47 vagyok

Teltnek definiálom magam.

175 centi vagyok.

Elégedett? Egy nő mindig a tökéltességre törekszik. Sportolok, meg igyekszem odafigyelni arra, amit eszem, mert néhány kilót jó lenne ledobni, nem tagadom. Dolgozom rajta. Viszont kifejezetten vékony sosem voltam, úgyhogy már elfogadtam így magam. És akinek így nem tetszem, azt nagyon sajnálom. Hízékony vagyok, úgyhogy inkább olyan párt választok, aki így is elfogad és szereti, ha van mit fogni. Mert dobtam már le korábban néhány hónap kínkeserves munkája alatt 13 kilót, de vissza is jött, amint a munkám miatt nem tudtam mozogni. Pedig nem zabálok össze - vissza.

Egyébként a lábaim, fenekem, melleim kifejezetten szeretem. Izmos, kerek, formás. Egyedül a hasammal nem vagyok kibékülve. Úgyhogy úgy nagyjából tetszem magamnak, mondjuk úgy. :D

2021. máj. 23. 13:13
 54/86 A kérdező kommentje:

#52 látom komoly olvasási és értelmezési problémáid vannak , de azért köszönöm a hozzászólásodat .

A továbbiakban nem kell erőltetned magad.

2021. máj. 23. 13:17
 55/86 anonim ***** válasza:
90%

53

Köszönöm!

Nagyon csini lehetsz! 175 cm-hez 80 kiló teljesen jó. Én vagyok a(z egyik) 180 cm/60 kg csaj. Nekem nem is volt különösebben sikerem férifaknál. Illetve hiába voltam agár vékonyságú, a partnereim fura módon egybehangzóan azt mondták, hogy nem vagyok túl vékony. (Mondjuk van popsim.) A nők voltak mindig megőrülve, tényleg naponta hallgattam, hogy milyen vékony vagyok, milyen jó nekem. Zavart, hogy mindig téma volt az alakom - a nők körében. :) Most, hogy 72 kiló vagyok, most meg azt hallgatom, hogy "látom meghíztál". Ki a f.sznak van köze hozzá? Istenem...

2021. máj. 23. 13:17
 56/86 anonim ***** válasza:
87%

Muci, most hiaba nyafogsz. Egesz nap azon hisztizel, hogy nok jelolnek be.

Ferfiak jeloljenek, vagy mi?

2021. máj. 23. 13:18
 57/86 anonim ***** válasza:
91%
*férfiaknál
2021. máj. 23. 13:19
 58/86 A kérdező kommentje:

#56 nem tartok rá igényt köszi 😅

Jók lesznek a nők is , csak picit elkeserítő hogy csak öreg kövér nőknél van esélyem , és nem értem hogy miért nincs akár csak egy csúnya bolond akár öreg nő is aki vékony és bejövök neki... ez itt s kérdés ( hiszti )oka

2021. máj. 23. 13:25
 59/86 anonim ***** válasza:
91%

[link]

Kérdező, szerinted hány kg vagyok? :)

2021. máj. 23. 13:28
 60/86 anonim ***** válasza:
95%

59

Ha teged is lekoverez, en leszedulok a 3. Rol.

58

Hisztis primadonna vagy. Mint azok a nok, akik azert verik magukat a foldhoz, mert nem a szokeherceg ir nekik

2021. máj. 23. 13:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!