Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak kövér nők jelölnek a társkeresőn ? Csak ők ilyen igènytelenek ?
22: azt tudom, sőt én se vagyok alkatilag vékony, de ez azután lett rosszabb amikor elkezdtem rendszeresen edzeni majd abbahagytam.
Mondjuk ettől még 178 fentihez 80-81 kiló vagyok tehát nem orbitalisan kövér, de az apatest megvan :)
27:nem engem kövéreztél le, másik válaszoló vagyok, csak irritáló, hogy mennyire nem vagytok képben a valósággal, és kíváncsi lennék, mennyire lepődnél meg, hogy sokszor baromi szexi nők, akik után megfordulsz, hány kilók.
Pont az ilyen tájékozatlanok miatt nem írják ki a nők társkeresőn a súlyukat.
29: tuti, azt amikor találkozunk derül ki hogy 3* akkora a combja mint nekem (nem, nem vagyok kritikus, ha 1.5* olyan vastag mint nekem meg se szolalok) de férfiként hadd legyen már jogom eldönteni hogy milyen súlyú nővel akarok együtt lenni.
Azon nők akik nem írják ki a súlyukat mind köverek, ennél rosszabb ha még fotó sincs kinn vagy a szemérol van az bűn ronda.
Mondom úgy hogy azért én anno hetente 1-2-3 randit összehoztam, tehát van viszonyítási alapom nem is kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!