Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak kövér nők jelölnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak kövér nők jelölnek a társkeresőn ? Csak ők ilyen igènytelenek ?

Figyelt kérdés
Nem vagyok jóképű vagy izmos. De számomra felfoghatatlan hogy egy kicsit is vékonyabb nőnek se jövök be! Lehet csúnya , öreg , bolond, csak ne legyen kövér ( 80-100kg) Ezeknek a nőknek már tényleg mindegy ki csak legyen valakijük? Egyetlen vékony nőnél sincs esélyem ?

2021. máj. 22. 11:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/86 anonim ***** válasza:
89%
20:ne is gondolj bele, mert még a végén szétfeszíti a fejedet az agyad (helye).
2021. máj. 22. 18:29
 22/86 anonim ***** válasza:
82%
#20 mondjuk elsőkörben lejjebb megy az izom, nem feltétlen hízni kezdek,de gondolom egy alkatilag vékony embernek, aki nem mozog, ez magas. :) karantén alatt tapasztaltam. Egyáltalán nem lettem nehezebb, vagy nagyobb darab, pedig csak tavasszal kezdtem el futni, otthon meg nemigen edzettem.
2021. máj. 22. 18:42
 23/86 anonim ***** válasza:
87%
Jaaaj szegenykemet nok jelolik be tarskereson...bruhuhuuuu de szomi
2021. máj. 22. 19:34
 24/86 anonim ***** válasza:
22%
23: Ez az, hogy sokszor el kell gondolkodni a jelölő nemén is, mert ránézésre néha az sem egyértelmű. Nyilván ennek örülnie kéne, igaze? :D
2021. máj. 22. 20:14
 25/86 anonim ***** válasza:
85%
Hát igen, ilyen igénytelenek, miközben jobbakat is bejelölhetnének, de nem, ők az igénytelenekre buknak.
2021. máj. 22. 20:16
 26/86 anonim ***** válasza:
14%
Mert a csinos nőkért egy komplett 2. Ukrán front vív harcot. A maradék meg bepróbálkozik bárkinél is. Szerinted egy vékony, karcsú nő azon panaszkodik, hogy nincs udvarlója, és elkeseredettségében egy nyomi társkeresőn próbálkozik nálad? Igazából ez a kategória 14 éves korától folyamatosan foglalt, ráadásul ha még foglalt is, folyamatosan ostromolják! Ha meg véletlenül találsz egy jó nőt a társkeresőn, ő meg az adu ász pasik közül válogathat.
2021. máj. 22. 23:58
 27/86 anonim ***** válasza:
29%
21 nem volt szándékomban lekoverezni téged, meg akkor se ha ez a tény.
2021. máj. 23. 08:00
 28/86 anonim ***** válasza:
71%

22: azt tudom, sőt én se vagyok alkatilag vékony, de ez azután lett rosszabb amikor elkezdtem rendszeresen edzeni majd abbahagytam.

Mondjuk ettől még 178 fentihez 80-81 kiló vagyok tehát nem orbitalisan kövér, de az apatest megvan :)

2021. máj. 23. 08:04
 29/86 anonim ***** válasza:
81%

27:nem engem kövéreztél le, másik válaszoló vagyok, csak irritáló, hogy mennyire nem vagytok képben a valósággal, és kíváncsi lennék, mennyire lepődnél meg, hogy sokszor baromi szexi nők, akik után megfordulsz, hány kilók.

Pont az ilyen tájékozatlanok miatt nem írják ki a nők társkeresőn a súlyukat.

2021. máj. 23. 08:23
 30/86 anonim ***** válasza:
36%

29: tuti, azt amikor találkozunk derül ki hogy 3* akkora a combja mint nekem (nem, nem vagyok kritikus, ha 1.5* olyan vastag mint nekem meg se szolalok) de férfiként hadd legyen már jogom eldönteni hogy milyen súlyú nővel akarok együtt lenni.

Azon nők akik nem írják ki a súlyukat mind köverek, ennél rosszabb ha még fotó sincs kinn vagy a szemérol van az bűn ronda.

Mondom úgy hogy azért én anno hetente 1-2-3 randit összehoztam, tehát van viszonyítási alapom nem is kevés.

2021. máj. 23. 08:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!