Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak kövér nők jelölnek a társkeresőn ? Csak ők ilyen igènytelenek ?
#26 félre érted , nem bomba testű címlap nőt akarok mert arra 0 esélyem van, csak egy kicsit vèkonyabbat. Aki alatt nem halok meg ha rám mászik vagy át tudom ölelni...94 kg vagyok és őszintén már egy 70kg nőnek nagyon örülnek
50-60kg normál vékony alakú nőkről még csak nem is álmodhatok
#17 az hogy vizuálisan kevesebbnek tűnsz az max a szerencsés genetikádnak köszönhető. 172 cm magasan max 65-70kg kène lenned.
De az igazi lényeg hogy akármennyinek látszol ha rámászol a pasidra a valódi súlyodat fogja érezni ami nem kevés ...
‘Azon nők akik nem írják ki a súlyukat mind köverek, ennél rosszabb ha még fotó sincs kinn vagy a szemérol van az bűn ronda.’
mondjuk ez legalabb akkor baromsag, mint hogy azok a ferfiak, akik nem irjak ki a magassagukat, mind alacsonyak.
abban egyetertek, hogy legyen egesz alakos kep, de ha az van, minek irjam ki a sulyomat?! plane, hogy a legtobb ferfinek FOGALMA SINCS a nok sulyarol es azt hiszik, aki 55 kilo felett van, az mind kover. en 60 kilo korul vagyok, de melle 180 centi es kifejezetten vekony vagyok. baratnom meg 65-70, szemelyi edzo es tok jo alakja van, mert izmos. masik baranom is szinten ilyen sulyu, nem izmos, de nagy a melle, formas, noies, odavannak erte a pasik.
most ha mi kiirnank a sulyunkat, hogy 60-65 kilo, akkor gyanitom, hogy a hozzad hasonlo alomvilagban elo gyokerek, akiknek a realis szamokrol fogalmuk simcs, huznanak balra, hogy ‘fuuj kover’. pedig mindannyian jo nok vagyuk.
Le merem fogadni, hogy az én combom is nagyobb, mint a tied. Pedig a lábamon pont, hogy nincs felesleg. Cserébe izmos. De megnyugtatlak, nekem sem kellene nyüzüge férfi. Sokan annyira veritek magatokat, hogy vékonyak vagytok. És? Most gratuláljunk? Mi nők alkatilag sokkal inkább zsírosodunk, mint ti, férfiak. Nem értem, ez miért annyira felfoghatatlan. Ha egymás mellé állítasz ugyanolyan magasságú férfit, aki nem mozog és alkatilag vékony, meg ugyanúgy egy ilyen nőt, 1000%,hogy a nőnek vastagabb combja lesz, mint a pasinak. Szóval én azért erre nem verném a mellemet. Egy férfi igenis legyen nagyobb darab egy nőnél, ez jogos. De azért is tenni kéne ám, ahogy mi is teszünk azért, hogy formásak legyünk.
Ja, mostmár az ággyal érvelsz, értem. Még szerencse, hogy nem is akarod rád mászni. :D más, NORMÁLIS pasinak pedig eddig nem okozott ez gondot, mivel nem állítottak mérlegre szex előtt. És igen, az első alkalom után is szerették, ha rájuk másztam, bármilyen hihetetlen is. ;)
32
De hány centihez (vagy 94 kiló)???
35
"en 60 kilo korul vagyok, de melle 180 centi es kifejezetten vekony vagyok. baratnom meg 65-70, szemelyi edzo es tok jo alakja van, mert izmos. masik baranom is szinten ilyen sulyu, nem izmos, de nagy a melle, formas, noies, odavannak erte a pasik."
Oksi, de a barátnőid milyen magasak (ill. a másodiknál a súlyát sem adtad meg)?
Nőként kérdem, no para. Csak kíváncsi vagyok.
26
"Mert a csinos nőkért egy komplett 2. Ukrán front vív harcot."
Inkább tatár csürhe. Házas férfiak, ronda férfiak, férfiak, akiknek semmi nincs az adatlapján, tehát hiába írja le rendkívül izgin, hogy "szia", még válaszolni sem tudok neki mit, mert mondjuk írhatnám, hogy "én is szeretem a kutyákat", de ha nem írt semmit magáról? És miért nem? Fájt volna? Érthetetlen, bosszantó dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!