Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak kövér nők jelölnek a társkeresőn ? Csak ők ilyen igènytelenek ?
42
Bocsi, tényleg írtad. :)
Értem. Biztos nagyon csinik!
Hány centi vagy, kérdező?
Csak mert ha 194 alatt vagy, te is túlsúlyos vagy. :) a 190+os pasi pedig (sajnos) ritka, szóval nem értem, mire fel szeretnél vékony barátnőt, ha te sem vagy kisportolt, férfias alkatú. De elvaras az mindig van.
Kérlek szépen, ha össze is tudnál hozni egy csinos lánnyal egy randit, kérdezd meg tőle hány kiló és ha 65 felett van, kukázd ki, nehohy összeszakadj alatta. :)
#43 182 magas vagyok , igen túlsúlyos ahogy a kérdésben is írtam , de messze nem olyan szar alakkal mint amilyen nők jelolgetnek.
De a kérdés nem az volt hogy miért nincs bomba csajom! Hanem az hogy hogy lehet hogy egy kicsit is vékonyabb nőnek se jövök be csak a nagyon kövérnek ? ( elsirnád magad ha làtnád kik jelölnek )
Talán a karma, barátom. Amiért ilyen elfogult vagy a nőkkel szemben, pusztán a súlyuk alapján.
80kg-om ide, vagy oda. 3 exem van. 2 tini kapcsolat volt. Az egyik egy kifejezetten vékony, szálkás srác volt. Utána egy izmos, kondis barátom volt. Majd egy 190+os,átlag testalkatú barátom volt 7 évig. Egyik sem a súlyom miatt ért véget. Társkeresőn is lájkol mindenféle kategória és pár hónap alatt 6 sráccal volt randim és egyik sem volt kövér. Sőt, biztos vagyok benne, hogy volt köztük néhány, akik könnyebbek voltak nálam, valamelyik még alacsonyabb is volt... Bár igaz, egyik sem kérdezte meg, hány kiló vagyok. Lehet, ha megmondtam volna, ők is kukáztak volna, mint itt egy páran. :D mondjuk a társkeresőn annyi a különbség, hogy van fent rólam kép, arcról, meg teljes alakos is, míg itt nincs. Valahogy még senki nem mondta, hogy ne lennék csinos és nőies. :D
47, 49
80 kilóhoz hány centi vagy? Te miként definiálnád magad, hogy milyen az alakod/alkatod? Te amúgy elégedett vagy magaddal így, ahogy vagy?
(ismét csak én, a kíváncsiskodó nő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!