Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire kell jól kinézni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire kell jól kinézni, hogy a nők egyenrangú partnerként tekintsenek rám társkereséskor?

Figyelt kérdés
Pl ők is kérdezzenek, próbálják bizonyítani, ők is izgalmas, humoros, laza érdekes és értelmes emberek. Nekik is vannak hobbijaik, széles érdeklődési körük. Ők is alkalmasak lennének egy kapcsolatra, társnak, feleségnek esetleg anyának.

2021. máj. 22. 09:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Én nem a külseje alapján tekintettem egy férfit egyenlő partnernek, hanem ha volt érdekese gondolata, világnézete. A külső egy dolog, ha belül izgalmas volt, akkor én mindig meg akartam jobban ismerni, és én is sokat tettem azért, hogy találkozzunk, beszélgessünk. Ez nekem mindig izgalmasabb út volt, mint a csak a külső van és kész.

Igaz sosem használtam társkeresőket, online felületek, hanem élőben személyes ismerettség alapján figyeltem fel a leendő párjaimra.

2021. máj. 22. 13:19
 12/23 anonim ***** válasza:
59%

10: Így igaz. Havi 400 -500 az egy nőnek ugyanaz, mintha 130 -at keresnél, tehát el tudod magadról mondani, hogy nem vagy munkanélküli.

Én már abban sem hiszek, hogy a mai világban egyáltalán elég az 1 millió. 5 milliónál kezdődik a kompenzálás lehetősége és akkor is jobb, ha nem teszel félre semmit, hanem elköltöd luxuscikkekre. Persze Budapestről írok, lehet a vidéki falvakban más a helyzet.

2021. máj. 22. 13:22
 13/23 anonim ***** válasza:
0%

eemenytelen gyoker vagy, ha szerinted az a baj, hogy nem keresel netto havi 1 millat:D lehet, hogy az alap szimpatia megvan a matchnel, de aztan kiderul, hogy tul buta es unalmas vagy, ezert a csajok inkabb egy okosabb, viccesebb, erdekesebb sraccal randiznak majd. plane, ha kiderulnek ezek a frusztralt kis elmeleteid is.

nekem atlagos kinezetu ferfi ismeroseim is fullos noket tudnak osszeszedni (es nem keresnek havi 1 millat, de talan meg a felet se), tehat a baj nem a fizuddal es nem a kulsoddel van, hanem a szemelyisegeddel. fogadd el.

2021. máj. 22. 13:24
 14/23 anonim ***** válasza:

#12: es szerinted hany ember keres meg netto havi 5 milliot?:D de meg 1-et se sokan. ha ez lenne csajozas ‘feltetele’ kb csak a felso tizezernek lennenoje. de meg a gyari munkasoknak, tanaroknak, portasoknak, eladoknak stb is van.

az hogy neked nincs, csak azt jelenti, hogy ocsmany vagy es luzer es ostoba.

2021. máj. 22. 13:26
 15/23 anonim ***** válasza:
14: A korábbi időkben a Tinder előtt még ki lehetett menni a szórakozóhelyekre, fesztiválokra. A többség emben az időben szerezte barátnőjét. Aki ma kiesik, annak viszont nem nagyon lesz barátnője, hacsak nem néz ki jól.
2021. máj. 22. 14:10
 16/23 anonim ***** válasza:
8. Havi 400-500 nettó HUSZONÉVESEN. Ezt tudják az informatikus srácok. És ha van benne egy csöpp ambíció is, akkor ez felcsúszhat millió fölé sok különböző módon mondjuk 35 éves korára (azt le sem merem írni, hogy előbb is, mert aki nincs benne a szakmában az ezeket már egyszerűen nem hiszi el). Nem azt mondom minden informatikus millió felett keres, de a legtöbbnek megvan/lenne rá a lehetősége.
2021. máj. 22. 19:13
 17/23 anonim ***** válasza:
8: Én a szakmában vagyok, de én is hüledezve olvasom. Nyilván titoktartás és bérfeszültség elkerülése miatt nem tudatom ki menyit keres, és egyes szakterületek között is hatalmas különbségek vannak, de egyik ismerősöm senior fejlesztőként kb. 6 év tapasztalattal és 3-4 "kérjünk jóval többet" munkahelyváltás után kapja a nettó 600 körül 31 évesen PESTEN. Na, ez vidéken mondjuk tesztelőként, vagy alacsonyabban fizetett poziként kevesebb.
2021. máj. 22. 19:30
 18/23 anonim ***** válasza:
16-nak szántam főleg
2021. máj. 22. 19:30
 19/23 anonim ***** válasza:

Nyilván vidéken kevesebbet keresnek, de vidéken sok minden olcsóbb, például egy lakás vagy sok szolgáltatás is.

Nekem az egyik legjobb barátom Pesten a Boschnál keres 28 évesen nettó 500 ezret. (Programozó.) És ő is "sír", hogy tudja hogy jól keres, de Pesten neki sem lesz egyhamar lakása külső segítség nélkül.

2021. máj. 22. 19:47
 20/23 anonim ***** válasza:
Eleg csak kamionozni kulfoldon, 3 het ott, 1 het itthon. 800 netto
2021. máj. 22. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!