Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kell jól kinézni, hogy a nők egyenrangú partnerként tekintsenek rám társkereséskor?

Eltaláltad a problémát. Normális esetben mind a 2 fél tetszik a másiknak (pláne h matcheltek), és mind a kettő szeretne valami jót ebből kihozni, innentől kezdve próbálja magát eladni. Próbálna bizonyítani.
Amit én látok társkeresőn, hogy a nők max megerőltetik magukat pár fotó erejéig, onnantól pedig várják, hogy a férfi ezért cserébe eladja magát külső és belső értékekkel.

mi van?! franc se akar neked bizonygatni semmit, plane azt, hogy ‘jo feleseg leszek’. megint valami csunya elegkeptelen nyomi noket piszkalo kerdese.
nem CSAK a kulso szamit. az IS, de ha megutsz egy atlag 6-7/10-es szintet, akkor onnantol kezdve erdeklodo leszek, HA a te jellemed es stilusod is olyan. de kulsotol fuggetlenul a ferfiak nagyresze uncsi es buta, max tomondatokat tudnak kinyogni meg egy-egy szavas valaszokat.

Ma már nincs ilyen, mert egyszerűen nem vagy egyenrangú. Csináltam egy kamu Tinder profilt egy ronda kövér csajjal és neki is 99+ like -ja volt 1 nap alatt. Férfiakkal is csináltam több kamu Tinder profilt is. Egyedül neki volt hasonló kaliberü a matchek száma:
Ha egyenrangú akarsz lenni, ez a minimum. Ahhoz, hogy egy nő egyenrangúként tekintsen rád, minimum egyenrangúnak kell lenni, de még akkor se biztos, így lesz.

#5-6
Szövegértelmezés ötös. Matcheltetek társkeresőn, tehát egy bizonyos fokú szimpátia van.
Ezt igazából el tudom képzelni. Nekem a jóképűnek tartott barátomnak is csak átlagos csajok jönnek össze rendszerint Tinderen. A jóknál neki is tepernie kell (már ha összejön egyáltalán), az átlagosak néha azért mutatnak érdeklődést.
Havi 4-500 nettó. Ne nevettess. Én is a kettő között keresek, mondjuk nem feltétlenül látszik rajtam (legalább a felét félreteszem), de kanyarban sem vagyok ezzel a bérrel. Ami szint az a havi millió, de talán az sem annyira kirívó. Ha valaki szemrebbenés nélkül tud magára és a környezetére havi 500-800at költeni, valószínűleg az már elég vonzó lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!