Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire kell jól kinézni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire kell jól kinézni, hogy a nők egyenrangú partnerként tekintsenek rám társkereséskor?

Figyelt kérdés
Pl ők is kérdezzenek, próbálják bizonyítani, ők is izgalmas, humoros, laza érdekes és értelmes emberek. Nekik is vannak hobbijaik, széles érdeklődési körük. Ők is alkalmasak lennének egy kapcsolatra, társnak, feleségnek esetleg anyának.

2021. máj. 22. 09:18
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
94%
Amit leírtál példa ott a nő sem egyenrangúnak nézi a férfit, hanem magánál vonzóbbnak tartja, azért viselkedik így vele. Vagy rosszul fogalmaztad meg itt és most az egyenrangúságot, vagy a fejedben vannak tévedések ezzel kapcsolatban, hogy a nők mire vágynak pontosan tudat alatt.
2021. máj. 22. 09:21
 2/23 anonim ***** válasza:
91%
Ha azt érzi az ember, hogy nála jobb a kiszemelt partner, akkor ő lesz az aki pedálozik. Ha nem, akkor fordítva.
2021. máj. 22. 09:27
 3/23 A kérdező kommentje:

Eltaláltad a problémát. Normális esetben mind a 2 fél tetszik a másiknak (pláne h matcheltek), és mind a kettő szeretne valami jót ebből kihozni, innentől kezdve próbálja magát eladni. Próbálna bizonyítani.

Amit én látok társkeresőn, hogy a nők max megerőltetik magukat pár fotó erejéig, onnantól pedig várják, hogy a férfi ezért cserébe eladja magát külső és belső értékekkel.

2021. máj. 22. 09:29
 4/23 anonim ***** válasza:
29%
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
2021. máj. 22. 09:32
 5/23 anonim ***** válasza:
50%

mi van?! franc se akar neked bizonygatni semmit, plane azt, hogy ‘jo feleseg leszek’. megint valami csunya elegkeptelen nyomi noket piszkalo kerdese.

nem CSAK a kulso szamit. az IS, de ha megutsz egy atlag 6-7/10-es szintet, akkor onnantol kezdve erdeklodo leszek, HA a te jellemed es stilusod is olyan. de kulsotol fuggetlenul a ferfiak nagyresze uncsi es buta, max tomondatokat tudnak kinyogni meg egy-egy szavas valaszokat.

2021. máj. 22. 09:51
 6/23 anonim ***** válasza:
49%
Nem is értem a kérdést....miert erolkodnek valakinek barmit is bizonyitani, ha nem tetszik kulsore? (Vagy barmi nem tetszik benne)
2021. máj. 22. 10:23
 7/23 anonim ***** válasza:
46%

Ma már nincs ilyen, mert egyszerűen nem vagy egyenrangú. Csináltam egy kamu Tinder profilt egy ronda kövér csajjal és neki is 99+ like -ja volt 1 nap alatt. Férfiakkal is csináltam több kamu Tinder profilt is. Egyedül neki volt hasonló kaliberü a matchek száma:

[link]

Ha egyenrangú akarsz lenni, ez a minimum. Ahhoz, hogy egy nő egyenrangúként tekintsen rád, minimum egyenrangúnak kell lenni, de még akkor se biztos, így lesz.

2021. máj. 22. 11:24
 8/23 anonim ***** válasza:
40%
Semennyire, csak kell egy havi nettó 4-500 ezer, hogy emberszámba vegyenek. Van pár olyan informatikus ismerősöm, akit ha kitennék, 1000 per 1000 nő sírva dobna az oroszlán elé, mégis olyan csinos barátnője van, hogy a férfiak 95%-a csak álmodozhatna róla.
2021. máj. 22. 11:26
 9/23 anonim ***** válasza:
8: Azt áruld el nekem, mivel leszel több nettó 400ezer fizetéssel, mint nettó 300ezer fizetéssel?! Mert én ezt nem vágom. Nem lesz színvonalbeli különbség. Ugyanazt a ruhát hordod, ugyanott kajálsz, minden ugyanaz lesz. Akkor miben segít?
2021. máj. 22. 12:18
 10/23 A kérdező kommentje:

#5-6

Szövegértelmezés ötös. Matcheltetek társkeresőn, tehát egy bizonyos fokú szimpátia van.

Ezt igazából el tudom képzelni. Nekem a jóképűnek tartott barátomnak is csak átlagos csajok jönnek össze rendszerint Tinderen. A jóknál neki is tepernie kell (már ha összejön egyáltalán), az átlagosak néha azért mutatnak érdeklődést.

Havi 4-500 nettó. Ne nevettess. Én is a kettő között keresek, mondjuk nem feltétlenül látszik rajtam (legalább a felét félreteszem), de kanyarban sem vagyok ezzel a bérrel. Ami szint az a havi millió, de talán az sem annyira kirívó. Ha valaki szemrebbenés nélkül tud magára és a környezetére havi 500-800at költeni, valószínűleg az már elég vonzó lehet.

2021. máj. 22. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!