Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van.akinek az a sorsa hogy örökre egyedül maradjon?
Hiába próbálkozom nekem nem teremtettek pár úgy érzem. Még sosem éreztem egy kis reményt sem arra hogy barátnőm legyen.
Nagyon zavar hogy ez kimarad az életemből. 26 vagyok de már sok reményt nem látok.
10#
De igen, most írtam hogy van akinek ez jut, de azt a Szentlélek tudja pótolni.
Tapasztalatból beszélek :)
Persze, egyre többeknek. Régen egyfajta társadalmi / megélhetési kényszer is volt a házasság.
Hozzáteszem, szerintem simán jó dolog is kijöhetett ilyen kapcsolatból. Na mára ez eltűnt.
Nekem a szentlélek nem pótolt semmit, csak szenvedés az egész.
Más mesét találj ki haver!
Aki újjászületik és betelik Szentlélekkel az tudja.
Ajánlom:,,Cseri Kálmán hiánypótlás" című prédikációját, ott elmondja hogy ő is miket tapasztalt, azt ajánlom mindenki figyelmébe.
Hogyha 26 éves korodig antiszoc voltál, az időd nagy részét négy fal között töltöd, majd egyik napról másikra elhatározod barátnő kell, nem fog működni, évekbe telik mire kialakul egy jó, szocializált, kommunikatív személyiség, lesznek barátaid, kapcsolataid."
Éppen erről szól a kérdés: ha valaki 26 éves koráig egyedül volt semmi szoc. tapasztalattal szinte, semmi tinédzsekori sikerrel, akkor teljesen biztos hogy akármit is csinál, egyedül fog maradni, mert a sorsa már eldőlt.
Úgy tapasztalom ilyenkor már nem lehetséges kitörni a helyzetéből az embernek. Javíthat rajta, de a boldog sikeres életet elfelejtheti, akárcsak ideiglenesen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!