Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen sok férfi és nő egyedül? Mi értelme van az ismerkedésnek?
Gyári melósok tömkelege él normális párkapcsolatban...ki kéne menni szét nézni!
N
Azért, mert azok a bűnözők, gazdagok, azért is azok, mert nagyon jól bánnak a szavakkal, nagyon jó kommunikációs képességeik vannak, amivel leveszik a nőket a lábukról. Nem feltétlen kell itt arra gondolni, hogy az a nő a pénz miatt jön össze velük.
Ezek a sok mindent tudó férfiak nagyon jó emberismerők, tudják, hogy melyik nő "nem problémás", letudják őket venni a lábukról az álarcukkal, megjátsszák magukat.
Nekem is volt ilyen gazdag párom, aki nem volt teljesen tisztességes. Én ezt az elején még nem tudtam. Pont, hogy a kommunikációs képességeivel vett le engem a lábamról, de később volt elég eszem és kiléptem a kapcsolatból, mert emberileg igazából egy nulla volt,csak nagyon jól bánt a szavakkal, és minket nőket (pár kivételtől eltekintve) ezzel lehet megfogni, így sokan tévedésben vannak, ha azt hiszik, hogy a pénz vagy bármi más a fő ok.
Ezek a férfiak azért gazdagok, mert nagyon jól átvernek akárkit, ebből van pénzük (tisztelet a kivételnek) és ezen képességeiket itt is kamatoztatják, így hamarabb megtudnak szerezni bárkit.
De még annyit hozzáfűznék, hogy természetesen az átlagos fizetésű férfiaknak is jut normális barátnő, ha az a férfi is normális. Ha valaki egy életen át szerencsétlenkedik és nincs barátnője, arról nem a nők tehetnek, hanem a férfi, aki nem tud hódítani.
Az én párom jelenleg teljesen normális átlagkeresettel rendelkezik, mint ahogyan én is. Mégis itt vagyunk egymásnak és az előző kapcsolata sem volt annyira rossznak mondható, egyszerűen csak nem illetek össze.
Egy piac lett a társkeresés, és egyre többen csak neten ismerkednek.
A netes társkeresés az átlag férfiak javának felejtős. És itt csak a külsőről van szó.
És szegény lánynak ha a barinőjének Ludmillának gazdag pasija van akkor ő is olyat szeretne. Valahol érthető.
Csakhát kevés a gazdag és jóképű férfi. Ezért hát inkább egyedül maradnak reménykedve hátha egyszer jön majd nekik is egy olyan.
Ezért hát sok férfi is egyedül marad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!