Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ilyen nehéz dolga...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen nehéz dolga lenne a társkeresőkön a férfiaknak?

Figyelt kérdés

Van egy fiú barát barátom aki szerinten tök normális és 34 éves és még egy kapcsolata volt, nyilván szeretne barátnőt ezért mondtam neki próbálja meg a netes ismerkedést 5 éve nőként én is ott találtam meg a párom, így felregisztráltunk a párom.hu oldalra és élő is fizettük..

Most egy hónap múlva megkérdeztem hány randija volt és hát azt mondta nulla, mondom tuti rosszul csinálod így beléptem az oldalára... és teljesen ledöbbentem, miért nem írnak vissza a nők neki, vagy 200 levelet küldött és tök jó normális leveleket írt, majdnem mindenki megnézte de 3 nő írt csak vissza, de utána el is tűnt...

Nagyon néztem miért ok nem egy helyes pasi és alacsony is 168 cm, de nála csúnyább nőkre írt.. Nagyon néztem..

Jo nekem nem az esetem de hát mindenkinek más a szép

ja és nincs elhizva sem...

2021. máj. 19. 19:07
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
73%

Sokat számít a külső és egy társkeresőn 90%ban az dönt. Legalábbis nálam.

Viszont hiába néz ki jól ha agyhalott és nem túl eredeti ahogy megszólít egy levélben.

Viszont volt olyan is hogy nem igazán jött be a pasi. Nem volt rossz de nem hiszem, hogy elkezdtem volna vele ismerkedni.. Viszont olyan frappáns, humorosan megfogalmazott levelet írt, hogy azonnal vissza írtam neki és a személyisége annyira megfogott, hogy végül 1,5 évig együtt voltunk.

Igenis megéri oda figyeléssel rá írni a másikra nem pedig egy sablon szöveggel.

Maga a görög isten is írhat nekem üzenetet egy társkeresőn ha annyira telik tőle, hogy szia mizu van kedved ismerkedni... 🤦‍♀️

29/N

2021. máj. 20. 16:19
 22/32 anonim ***** válasza:
57%

"Maga a görög isten is írhat nekem üzenetet egy társkeresőn ha annyira telik tőle, hogy szia mizu van kedved ismerkedni... 🤦‍♀️"

Ebben az egészben az a vicces, hogy amikor egy rövid ideig a Tinderen voltam, rámírt vagy 2 tucat nő, és ebből egy kivételéltől eltekintve, az összes egy sziá-val intézte el. Azért tényleg röhejes, hogy milyen minőségi elvárásaitok vannak a férfiakkal szemben, közben meg tojtok az egészre, ha magatokról van szó.

2021. máj. 20. 16:35
 23/32 anonim ***** válasza:

Látod, milyen sz@r mikor annyit írnak, hogy szia?

Semmi erőfeszítés csak egy oda bökött szia...

Na kB mi is ezt érezzük mikor egy pasi ennyit ír, hogy szia. És ha még vissza is írok kB elvárja, hogy én tartsam fenn a beszélgetést....

2021. máj. 20. 16:52
 24/32 anonim ***** válasza:
60%

23

Egy odabökött szia még nem a legalja. A kedvenc, mikor nálam 10 évvel idősebb, bűnronda fószer nyálaskodva ír két sort, hogy ugye szexelünk vagy ha szolidabb az illető, akkor szexcsetelünk-e.

Kész. :))

2021. máj. 20. 16:56
 25/32 anonim ***** válasza:

22 Azért gondolom az megvan, hogy én például nem tartozom abba a két tucat nőbe akik sziával kezdeményeztek nálad. Tehát mondjuk ne rajtam, rajtunk kérd számon, hogy rád kik írtak és hogyan. Én sem kérem rajtad számon, hogy milyen levéllel nyitsz.

Én bevallom, nem szoktam kezdeményezni. Azok közül válogatok, akik rám írnak. Nem csak a fotó, hanem az adatlap alapján is. Ha azt látom hogy művelt értelmiségi, korban hozzám illő, nincsenek elszállt elvárásai és van bennünk valami közös, akkor hacsak nem vállalhatatlan külsőre, akkor írok neki. Nyilván, egy hiányosan kitöltött adatlap és egy sziavankedvesimerkedniírj levél esetén csak a képre tudok hagyatkozni és ha nem elég vonzó elsőre, nem fog érdekelni. Azok sem vonzanak akik a kit keresel kérdésre azt írják az adatlapon, hogy nőt 18-50 korig, bármilyen alkat/végzettség stb-vel. Az ilyen tuti nem normális kapcsolatot keres, ha nem képes megfogalmazni kit akar.

Szóval egy kitöltött adatlap és normális bemutatkozás esetén van mire támaszkodni és akkor már sokat tud kompenzálni a külsején. Egyébként meg nem érdekel, milyen jó fej, ha csak egy kép van róla, meg lakhely, életkor.

2021. máj. 20. 16:56
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

Mostani levél: "Szia .... vagyok 4x eves 1xx magas xx kg 20as es vastag farokal megismernelek".

Hát nem bájos?

Ez egy társkereső. Nem szexpartnerkereső, nem szeretőkereső.

2021. máj. 20. 17:20
 27/32 anonim ***** válasza:

19# Mondd, te süket vagy?

Írtam hogy 33-an írnak rám, 28 nak visszaírok!

Gondolkodjál már!

Szerinted hány százalékának írok vissza?

Majdnem 100%

Akkor? Ki válogat, kit?

2021. máj. 20. 17:46
 28/32 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem jogos és reális lenne a topik címét "Tényleg ilyen nehéz dolga lenne a társkeresőkön a férfiaknak?" megváltoztatni, javaslatom: "Tényleg ilyen nehéz dolga van a társkeresőkön a nőknek?".
2021. máj. 20. 18:30
 29/32 anonim ***** válasza:
86%

Nem értem, hogyha valaki nem jön be valakinek, akkor miért elvárás visszaírni?

Én régen társkeresőztem, és eleinte mindenkinek visszaírtam. Pl, ne haragudj, de látom, dohányzol, és én nem szeretnék dohányos pasit. Erre elkezdte a győzködést, hogy az nem baj. Meg, hogy attól ő még lehet rendes, miért vannak előítéleteim. Még én voltam a szemét. Aztán az lett, hogy aki nem érdekelt, annak egyszerűen nem írtam vissza. Miért magyarázzam azt, hogy valaki miért nem jön be nekem?

2021. máj. 20. 20:39
 30/32 anonim ***** válasza:
16%
Utolso. Annyit vissza lehet irni, h koszi a kedves.levelet, de nem egymast keressuk.
2021. máj. 21. 15:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!