Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ilyen nehéz dolga...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen nehéz dolga lenne a társkeresőkön a férfiaknak?

Figyelt kérdés

Van egy fiú barát barátom aki szerinten tök normális és 34 éves és még egy kapcsolata volt, nyilván szeretne barátnőt ezért mondtam neki próbálja meg a netes ismerkedést 5 éve nőként én is ott találtam meg a párom, így felregisztráltunk a párom.hu oldalra és élő is fizettük..

Most egy hónap múlva megkérdeztem hány randija volt és hát azt mondta nulla, mondom tuti rosszul csinálod így beléptem az oldalára... és teljesen ledöbbentem, miért nem írnak vissza a nők neki, vagy 200 levelet küldött és tök jó normális leveleket írt, majdnem mindenki megnézte de 3 nő írt csak vissza, de utána el is tűnt...

Nagyon néztem miért ok nem egy helyes pasi és alacsony is 168 cm, de nála csúnyább nőkre írt.. Nagyon néztem..

Jo nekem nem az esetem de hát mindenkinek más a szép

ja és nincs elhizva sem...

2021. máj. 19. 19:07
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
48%
rafináát
2021. máj. 19. 19:09
 2/32 anonim ***** válasza:
23%
Ugyanannyira mint a Nőknek
2021. máj. 19. 19:09
 3/32 anonim ***** válasza:
73%
Muti a képet. Magasságával nincs baj.
2021. máj. 19. 19:10
 4/32 anonim ***** válasza:
92%

Te magad írod azt, hogy nem egy helyes pasi és neked sem jön be....

Akkor min csodálkozol???

Mondjuk nálam a magassága sem oke

2021. máj. 19. 19:25
 5/32 anonim ***** válasza:
87%
Tényleg ennyire. És még sikeresnek is mondható, ha 3 választ is kapott. Én egy magas, jóképűnek mondott, rendes fickó vagyok, nem kopaszodok, mosolygok a fotókon, és jók a fogaim. Igaz nem írtam 200 levelet, csak kb 50-et, de egy választ se kaptam. Nagy sebességgel töröltem is magam a párom.hu ról. Vicc az az oldal, és az összes többi is. Nem, nem vagyok megsértődve, csak azóta élőben ismerkedem.
2021. máj. 19. 19:27
 6/32 anonim ***** válasza:
32%

"...3 nő írt vissza, de el is tűnt"

Nem lehet hogy az ismerősöd miatt akadt meg a diskurzus?

Mert én nőként azt tapasztalom, hogy a pasik várják a sült galambot, meg azt hogy szórakoztassam őket.

Lehet hogy itt a gond hogy ő sem túl aktív.

2021. máj. 19. 20:23
 7/32 anonim ***** válasza:
17%
Nem ismerem ezt az oldalt, de lehet, hogy egy másikon kéne próbálkozni.
2021. máj. 19. 20:31
 8/32 anonim ***** válasza:
66%
pokoli nehéz átlag férfiaknak ott (rondának esélytelen)
2021. máj. 19. 20:45
 9/32 anonim ***** válasza:
82%
A párom.hu halott, kár is oda regisztrálni, habár tulajdonképpen az összesre kár
2021. máj. 19. 21:46
 10/32 anonim ***** válasza:
55%
2012 óta kb. nem vagyok fent semmilyen társkeresőn, addig sikerült összehoznom összesen 5 találkozót, persze kapcsolat egyikből sem lett. Meg nem egy társkeresőn voltam, hanem chat.hu-n is nyomattam meg még két társkereső. Persze ha személyesen szerettem volna ismerkedni, percek alatt lekoptattak, ki így, ki úgy. Előnytelen külsővel nem könnyű az ismerkedés.
2021. máj. 19. 23:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!