Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ilyen nehéz dolga...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen nehéz dolga lenne a társkeresőkön a férfiaknak?

Figyelt kérdés

Van egy fiú barát barátom aki szerinten tök normális és 34 éves és még egy kapcsolata volt, nyilván szeretne barátnőt ezért mondtam neki próbálja meg a netes ismerkedést 5 éve nőként én is ott találtam meg a párom, így felregisztráltunk a párom.hu oldalra és élő is fizettük..

Most egy hónap múlva megkérdeztem hány randija volt és hát azt mondta nulla, mondom tuti rosszul csinálod így beléptem az oldalára... és teljesen ledöbbentem, miért nem írnak vissza a nők neki, vagy 200 levelet küldött és tök jó normális leveleket írt, majdnem mindenki megnézte de 3 nő írt csak vissza, de utána el is tűnt...

Nagyon néztem miért ok nem egy helyes pasi és alacsony is 168 cm, de nála csúnyább nőkre írt.. Nagyon néztem..

Jo nekem nem az esetem de hát mindenkinek más a szép

ja és nincs elhizva sem...

2021. máj. 19. 19:07
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem alacsony pasiként, ugyanígy szinte semmi választ nem kapok.

Netes ismerkedés csak a női oldalon működik...

Illetve csak félig, mert miután egy jó dumás, jól kinéző pasi megkapta amit akar, áll is odébb a következő áldozathoz...

2021. máj. 20. 00:39
 12/32 anonim ***** válasza:
76%

Én sem vagyok egy matyó hímzés, de nem vagyok elhízva, alacsonynak sem mondanám magam (181cm/75kg) a fejem sem baltával faragott. 2 éve regisztráltam Tinderre és Badoora is egyszerre. Fél évig voltam fenn, kb ÖSSZESEN lett 6-7 match. Oké, nem tetszikeltem mindenkit, próbáltam azért válogatni, de így is elég durva.

A legérthetetlenebb dolgo az volt, hogy akivel matcheltem, közülük volt aki elsőként írt rám, viszont válaszolni már nem válaszolt.

A netes társkeresés átlagos, vagy átlag alatti férfiként értelmetlen.

2021. máj. 20. 08:37
 13/32 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező, olyan nehéz lett volna bevallani, hogy férfiként írsz? Nála csúnyább nőkre írt? Tényleg? Hogy vetsz össze egy férfit és egy nőt? És ha egy nő csúnya, akkor neki el kell fogadnia bárkit, aki ráír, vagy hogy? Én inkább halok meg egyedül, mint hogy olyannal legyek, aki nem jön be valami miatt akár külsőre, akár belsőre. Csak egy pasi nem érti meg ezt, egy nő igen.

De tegyük fel, hogy nem lódítasz és nő vagy. Neked sem jön be a pasi, különben járnál vele, akkor miből gondolod, hogy másnak kell? Ott a magassága. Engem nem zavarna a 168 centi, az exem alacsonyabb volt, de ő kiemelkedően intelligens férfi volt. Ezért jöttem össze vele. Ha az ismerősöd semmit sem tud nyújtani, akkor a magassága és a csúnyasága ellene dolgozik.

2021. máj. 20. 13:59
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Ti nők azért nem értitek a férfiak helyzetét, mert pont a másik végletben éltek. Egy, ahogy fogalmazol "nem egy helyes és alacsony is" pasi iránt pontosan NULLA nő fog érdeklődni.
2021. máj. 20. 14:30
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

"vagy 200 levelet küldött és tök jó normális leveleket írt"

Amikor a nők arra panaszkodnak, hogy egyetlen normális levelet sem kapnak, valójában arról beszélnek, hogy nem elég jó pasik írnak rájuk. A saját kis szemeddel meggyőződhettél róla, hogy a nők egyszerűen tojnak az akármilyen jól megírt levélre, ha az nem egy helyes pasitól jön.

2021. máj. 20. 14:38
 16/32 anonim ***** válasza:
32%
Hát én meg kétlem, hogy megírt vagy 200 tök jó és normális levelet. Egy tök jó és normális levél az személyre szóló, ő meg gondolom "szia, Józsi vagyok, szeretnél ismerkedni?" levelet írt, amivel NINCS SEMMI BAJ! De ne várjunk tőle csodákat mert nem tűnik ki a tömegből.
2021. máj. 20. 15:00
 17/32 anonim ***** válasza:
36%

Amikor a nők arra panaszkodnak, hogy egyetlen normális levelet sem kapnak, valójában arról beszélnek, hogy nem elég jó pasik írnak rájuk. A saját kis szemeddel meggyőződhettél róla, hogy a nők egyszerűen tojnak az akármilyen jól megírt levélre, ha az nem egy helyes pasitól jön.

Így van, ha a számukra megfelelő kinézetű férfi írja a levelet, akkor veszik normális levélnek, addig lehet benne akármilyen egyetemes rendet felforgató világraszóló tudományos leírás is, addig azt nem tekintik levélnek sem. Sajnos ilyenek a mai nők. Annó sokat társkeresőztem átlag pasiként és alig írtak vissza a nők. Jó ha 50 ből 1, de az is inkább csak megköszönte és lezárta azzal, hogy nem egymást keressük. Addig ha ugyanazokra a nőkre akikre eddig is írtam a rendes képeimmel, szóval ha kamuprofillal és ahhoz kapcsolt szépfiús képekkel ellátott profillal írtam rájuk, akkor írhattam azt is neki, hogy ma este megduglak és kibelezlek, akkor is kb minden 3. visszaírt, hogy ugye tudsz te kedvesebb lenni is. Elnézték ezt a stílust is. Aki nem hiszi, szerintem meg tudom neki ezeket pár évről visszamenőleg mutatni, ezeket a beszélgetéseket. Bár az a csajokespasikn volt (akkoriban, 6-8 éve sokan használták és ment is, már szinte halott az is) és szinte mindent törölt a rendszer, de biztos van még nyoma, hogy ha kamuprofilos szépfiúként írtam vissza gyalázatos módon, akkor is kb 5 ször több választ kaptam (és nem elutasítót), mint áltag pasiként. Ez a durva, hogy ennyire felszínes a legtöbb nő.

2021. máj. 20. 15:12
 18/32 anonim ***** válasza:
33%

Akkor mondok valamit. Nőként rámírnak kb 1-2 óra regisztráció után kb 33-an.

Visszaírok 28 nak akik tetszenek. Mi történik? 2 ír vissza, vagy 1.

Akkor most ki nem ír vissza kinek?

Mindig a pasik a ludasak. Ahogy visszaírnak a nők, onnantól a pasi választ hogy melyik érdekli.

2021. máj. 20. 15:23
 19/32 anonim ***** válasza:
30%

18#

Mondtál valamit

Persze a tények és tapasztalatok azt mutatják hogy vagy csak egy jóképű menőcsávónak írtál aki bárkit megkap, aztán csodálkozol hogy hoppon maradsz

Persze mindig a pasik a ludasak, és nem azok akik a pasikat így kiválasztják

2021. máj. 20. 15:36
 20/32 anonim ***** válasza:
25%
16, jajmá'. Ha valami tényleg nem értek a nőkben, akkor az az, hogy miért esik ennyire nehezükre elismerni (akár még maguknak is), hogy a egyedül külső az, ami alapján eldöntik, kivel foglalkoznak a társkeresőn és kit ignorálnak. Ehelyett mindenféle elméletet gyártanak, miért nem elég jó leveleket küldözgetnek azok a pasik, akiket a nők defaultból levegőnek néznek.
2021. máj. 20. 16:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!