Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » “Ciki” egy melóssal együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

“Ciki” egy melóssal együtt lenni? A későbbiekben okozhat gondot a mindennapok során valamiben?

Figyelt kérdés
A ciki azért idézőjelben mert más szó lehet jobb lenne. A tények a melós az segédmunkást jelent építőiparban ebben az esetben.
2021. máj. 18. 13:10
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
20 Nemtudom mennyit keres, azt tudom anno az expárom aki tanár volt, rosszul keresett, épphogy fenntartotta magát.Tehát nem a pénzéért voltam vele sem. Csak viszonyításképpen mondtam el ezt a dolgot.
2021. máj. 18. 18:20
 22/23 anonim ***** válasza:

Bizonyos réteggel igen, ciki lehet, sajnos sok olyan melós van aki nem ad magára és elengedi a dolgokat, 0 ambícióval rendelkezik, meg van az a típus aki szereti ezt csinálni és ezért dolgozik benne. Én a 2-hoz tartozom, szakképzett vagyok, imádom csinálni, melósruhát hordok én is munkaidőben, munkán kívül szerintem jól öltözkodöm (Calvin, Tommy), ha utcán találkoznánk, nem mondod meg rólam hogy építőiparban vagyok az 100%, heti 4-5 alkalommal edzek és adok magamra maximálisan. Nem a munka teszi az embert ez a véleményem.

28F

2021. máj. 18. 22:04
 23/23 anonim ***** válasza:
52%

22

Ja errol irtam. A vegzettseg nem ad jellemet, max papirt. Nem minden melos lehuzo, alkoholista, igenytelen. Es nem minden egyetemet vegzett magasan kvalifalt ertelmisegi

2021. máj. 19. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!