Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
“Ciki” egy melóssal együtt lenni? A későbbiekben okozhat gondot a mindennapok során valamiben?
Ha normális, tudok vele beszélgetni, intelligens, es jól keres, akkor nem hiszem, hogy lehet gond.
De elég ritka, hogy ezen tulajdonságok egyutt teljesulnek.
Ezek elég külön dolgok, az egyik expárom diplomás volt de közalkalmazott, tanár így többet keresett tőle egy kőműves mondjuk.
Én azt nem értem miért kell munkásruhában mászkálni mindenhova olyankor is ha épp nem dolgozik.
Igen ciki, én sosem jönnék össze egy melóssal.
25/L
Én is így vagyok vele, hogy a melós (szobafestő) ismerősöm sokkal imteleginsebb, műveltebb, kedvesebb, mint az IT diplomás exem.
Egyébként egy építőipari cégnél dolgozom, belelátok a fizetésekbe, és bizony a szorgalamasabb melósok 2x annyi pénzt keresnek, mint én az irodán.
Ha csak a munkásruhák zavar, kérd meg, hogy öltözzek át, ha végzett a munkával (bár szerintem alap a zuhanyzás/átöltözés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!