Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » “Ciki” egy melóssal együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

“Ciki” egy melóssal együtt lenni? A későbbiekben okozhat gondot a mindennapok során valamiben?

Figyelt kérdés
A ciki azért idézőjelben mert más szó lehet jobb lenne. A tények a melós az segédmunkást jelent építőiparban ebben az esetben.
2021. máj. 18. 13:10
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha normális, tudok vele beszélgetni, intelligens, es jól keres, akkor nem hiszem, hogy lehet gond.

De elég ritka, hogy ezen tulajdonságok egyutt teljesulnek.

2021. máj. 18. 13:15
 2/23 anonim ***** válasza:
24%
A pasid melós. A barátnőd pasija sebész. Szerinted?
2021. máj. 18. 13:16
 3/23 A kérdező kommentje:

Ezek elég külön dolgok, az egyik expárom diplomás volt de közalkalmazott, tanár így többet keresett tőle egy kőműves mondjuk.

Én azt nem értem miért kell munkásruhában mászkálni mindenhova olyankor is ha épp nem dolgozik.

2021. máj. 18. 13:17
 4/23 A kérdező kommentje:
Nem a barátnőmnek választok pasit hanem magamnak, így ez a része nem gond.
2021. máj. 18. 13:18
 5/23 anonim ***** válasza:
7%

Igen ciki, én sosem jönnék össze egy melóssal.

25/L

2021. máj. 18. 13:23
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha becsületesen dolgozik, akármi is a szakmája, akkor semmi se lenne ciki számomra.
2021. máj. 18. 13:25
 7/23 anonim ***** válasza:
70%
Nekem a melós (nem építőipari segédmunkás mondjuk) ezerszer ertelmesebb és intelligensebb mint a diplomás exem.
2021. máj. 18. 13:28
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
A munkában semmi szégyelnivaló nincs
2021. máj. 18. 13:34
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Én is így vagyok vele, hogy a melós (szobafestő) ismerősöm sokkal imteleginsebb, műveltebb, kedvesebb, mint az IT diplomás exem.

Egyébként egy építőipari cégnél dolgozom, belelátok a fizetésekbe, és bizony a szorgalamasabb melósok 2x annyi pénzt keresnek, mint én az irodán.

Ha csak a munkásruhák zavar, kérd meg, hogy öltözzek át, ha végzett a munkával (bár szerintem alap a zuhanyzás/átöltözés)

2021. máj. 18. 13:35
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Sokan még mindig azt képzelik, hogy a diplomával észt is adnak...pedig nem így van. Persze egy 8 általánost végzett ember már gyanút kelt, ezt megértem, de illene azért megismerni a másikat először.
2021. máj. 18. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!