Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan nagy elvárás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nagy elvárás részemről, hogy a férfi szőrtelenítse legalább a hónalját, az intim területét, a mellkasát minimum trimmelje?

Figyelt kérdés
Miért vannak ennyi igénytelen pasival tele a társkeresők?

2021. máj. 17. 07:59
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
84%

Nálam férfiként alap. Volt már nekem gyantázva és epilálva, viszont intimnél csak borotva. Próbáltam valamennyire felül megszedni, de körülbelül esélytelen, vérzik is. Ahhoz nagyon nagy fájdalomküszöb kéne, ami nekem sajnos nincs meg.

Bennem már gyerekként felmerült a kérdés, hogy pl a lábam is túl szőrös, csak világos volt, így elment. Azóta sokkal jobban az és sötét. Egy helyről 3 szál is nő egymás mellett sorban, ráadásul erős és hosszú. Számomra nem esztétikus, nélkülük tisztábbnak is érzem magam. Arról pedig nem beszélve, hogy nem hullik. Így hát nekem még ez is a hatáskörbe esik. Ha valakinek ez olyan kizáró ok, hát sajnálom, de Chewbaccaként nem érzem jól magam.

Nem vagyok mindig sima, intim se, főleg ha szex sincs kilátóban, viszont 1 cm-től tovább nem szeretem meghagyni.

Általánosságban nem igénytelenségnek számít, de magamon is már annak gondolom, ha nem tartom karban a szükséges területeket, így másokon is. Ha mondjuk végig kéne nyalni, vagy simogatni egy izzadt, ismeretlen (nem feltétlen tetsző) férfi egyik testrészét és választani kéne, akkor legtöbben szerintem szörtelenül próbálnák. Eléggé valóságtalan szituáció, de valahol mégis csak tisztábbnak gondolunk, főleg szélsőséges helyzetben egy kevésbé vagy szörtelen testrészt, mint egy szőröset. Csak felvetés, lehet hetero férfiként máshogy látom.

Amúgy bárcsak ez határozná meg az igényességet és igénytelenséget, de ettől sokkal nagyobb problémák vannak és nagyon, nagyon sok embernél.

Irigylem azokat akiken szinte semmi ször nem nő vagy kevés. Csak csórikámék sajnos néhány ember szerint genetikából adódóan már férfiatlannak születtek, én meg magam szerint ősembernek ☹️

2021. máj. 17. 12:46
 32/38 anonim ***** válasza:
58%
A jó nők, kikre változó sikerrel hajtottam mind elvárták a szőrtelenítést kart és lábat leszámítva. Akik szőrös férfire voltak gerjedve azok rendre a csajaim anyja korabeliek voltak. Illetve akik egyéb szempontok miatt szőrös hapsival áltak össze azok úgymond "hivatalból" szólták meg a szőrtelenítőket.
2021. máj. 17. 13:09
 33/38 anonim ***** válasza:
64%

"Ha mondjuk végig kéne nyalni, vagy simogatni egy izzadt, ismeretlen (nem feltétlen tetsző) férfi egyik testrészét és választani kéne, akkor legtöbben szerintem szörtelenül próbálnák. Eléggé valóságtalan szituáció, de valahol mégis csak tisztábbnak gondolunk, főleg szélsőséges helyzetben egy kevésbé vagy szörtelen testrészt, mint egy szőröset."

De ha ugyanezt a gondolatkísérletet azzal játsszuk el, hogy tudjuk, hogy az illető zuhanyzott 5 perccel korábban és nem ismeretlen, hanem a kedvesünk? Akkor például én nagyon szeretek a (ritkás) mellkas szőrzettel és (nem túl dús) intim szőrzettel játszani. Az utóbbiba bele is szoktam feküdni, mármint arccal. :) Nagyon jó érzés. Olyan megnyugató vagy nem tudom.

Amúgy igen, igazad van, nyilván a csupaszt tisztának gondoljuk.

2021. máj. 17. 13:12
 34/38 anonim ***** válasza:
A mellkasom senki kedvéért nem fogom trimmelni, az úgy jó ahogy van, hónaljam borotválom, intim területet trimmelem, egyedül a hátam és a vállam szoktam vagy gyantáztatni vagy nullással letolni, mert azt én sem szeretem.
2021. máj. 17. 13:21
 35/38 anonim ***** válasza:
29%
Egyáltalán nem nagy elvárás. Fiataloknál teljesen normális dolognak számít. 30 felett, főleg a falusi tirpákoknál viszont a szőrös majmok a divatosak. Minél ótvarabbak, annál szexibbnek hiszik magukat.
2021. máj. 17. 14:19
 36/38 anonim ***** válasza:
74%
Kedves 33-as legyen tekintettel a hetero férfi gyk felhasználókra is, akik lehet nemrég ebédeltek.
2021. máj. 17. 14:22
 37/38 anonim ***** válasza:
57%
Miért ebédelsz ilyen későn? De megígérem, legközelebb 13 óra előtt vagy 15 óra után írok ilyet.
2021. máj. 17. 15:04
 38/38 anonim ***** válasza:
90%
Az butaság hogy erősödne a szőr...
2021. máj. 17. 15:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!