Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenképpen elvárás ma, hogy egy férfi szőrtelenítse odalenn?
Figyelt kérdés
2020. júl. 5. 23:16
1/19 anonim válasza:
Szerintem nem, nekem nem is jön be a csupasz.
2/19 anonim válasza:
Nem feltétlenül, de úgy nagyobb kedvel sz*pom le a pasit, ha legalább rövidre van vágva a szörzete.
22L
4/19 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mennyire elvárás, de mi nem szeretjük ott a szőrt. Intim gyantáztatni járunk. Jobb így egymást kényeztetni.
40-es házaspár.
5/19 anonim válasza:
Nem elvárás, de ha ad magára és igényes annál jobb.
6/19 anonim válasza:
Pontosan. Aki ad magára, igényes az gondoskodik róla, hogy ne legyen csumpi szőrös, engem nagyon taszít. Gusztusosabb úgy az orális öröm...
25/N
7/19 anonim válasza:
2+1 okom van miért szőrtelenítem ott magam
1. Könyebb tisztán tartani és nem izzad be
2. Optikailag nagyobbnak látszik
+
1. Orálnál előnyösebb
8/19 anonim válasza:
Utalom ha csupasz a pasi
Full kiabrandito mikor szoros mindenut csak a farkan nem
Max picit nyitja de ennyi
9/19 anonim válasza:
Nem elvárás,te döntöd el. Ha akarsz orális szexet leborotválod, ha nem, akkor úgy is jó
10/19 anonim válasza:
Nekem sokkal kivanatosabb és kényelmesebb úgy az orál ha csupasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!