Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan nagy elvárás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nagy elvárás részemről, hogy a férfi szőrtelenítse legalább a hónalját, az intim területét, a mellkasát minimum trimmelje?

Figyelt kérdés
Miért vannak ennyi igénytelen pasival tele a társkeresők?

2021. máj. 17. 07:59
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
19%
Nem tudnék férfiként tekinteni egy meztelencsiga kinézetű pasasra... a férfi nekem (!) szőrös.
2021. máj. 17. 10:00
 22/38 anonim ***** válasza:
28%

En a honaljamon rovidre vagom (nem csupasz).

A rudam borotvalom, a kornyeken csak rovidre van vagva. Zacsi, mellkas, vall erintetlen.

En igy erzem jol magam, es a nok is ezt szeretik altalanossagban.

36F

2021. máj. 17. 10:09
 23/38 A kérdező kommentje:
Szőrös váll? Ilyet sem láttam még, pedig nem egy pasival voltam. Szőrös golyókat nem lenne gusztusom orális szex közben bekapni, kényeztetni.
2021. máj. 17. 10:19
 24/38 anonim ***** válasza:
32%

Az en baratom a nemiszervet elottem is borotvalta, szoval azzal nincs gond, de amiota egyutt vagyunk, mondtam neki hogy a hasat, mellkasat, feneket, honaljat is borotvalja mert engem zavar.

Ha o elvarhatja hogy borotvaljam magam, mert no vagyok, akkor en is elvarhatom tole, es meg is teszem.

Es ettol nem lett kevesbe ferfias, sot, ettol csak megjobban az lett met neki a ferfi nem attol ferfi, hogy szoros.

22/L

2021. máj. 17. 10:28
 25/38 anonim ***** válasza:
94%

Nézd én megértelek.Férfiként szőrtelenítem magam és a páromnak is így felel meg.Ő is szőrtelen egyebként.Hozzátartozik ,hogy sajnos nagyon izzadós vagyok.

Ugyhogy hiába zuhanyzom le ,nagyjából fél óra és bizony a melegben a honaljamnál is szép foltok keletkeznek az ingen.Ha szőrös lennék ,hát az azthiszem az én orrmányomat is csavargatná a nap folyamán.

Ezt pedig nem szeretném.

Lehet hogy másoknak szerencsésebb a kiválasztórendszerük,így nem feltétlen kell,vagy van igényük erre.

Van aki meg lexarja,ha bűzlik.Na az valóban igénytelenség szerintem is.

2021. máj. 17. 10:40
 26/38 anonim ***** válasza:
80%
férfiként én, Nullás gépet használok szintén hónaljhoz, intim területen felrakom a nullás gépre a műanyagot ami fél vagy 1 cm, mert ott kellemetlen ha megvágom magam.
2021. máj. 17. 10:48
 27/38 anonim ***** válasza:
71%
Utálom ha vki meztelen csiga. Az mondjuk nem tetszett régebben ha egy ferfi háta szőrös volt de a Paromé kicsit az, mobdjuk leszedte, de aztan én kertem hogy hagyja a fenébe, igy tetszik ahogy van, ugy szeretem ahogy van. Faroknal leszedi, ahogy én is, ott jobb szeretem csupaszon.
2021. máj. 17. 10:53
 28/38 anonim ***** válasza:
84%
Én csupaszra szedem a farkamnál, hónaljamat is, mellkasom csak kicsit szőrös, ott csak trimmelem. F
2021. máj. 17. 11:10
 29/38 anonim ***** válasza:
100%

Mert a férfiaktól nem ez a megszokott. És alapvetően nem számít igénytelenségnek. Neked picit több az elvárásod, mint az átlag nőnek egy férfi felé, ill. egy átlag férfinak magához képest.

Én egyébként a nőktől sem tartom igénytelenségnek, ha nem szőrtelenítenek, ha az azért rendben van tartva (pl. aki extrém izzadós, az azért szőrtelenítsen).

2021. máj. 17. 11:54
 30/38 anonim ***** válasza:
71%

11

Nekem valahogy mindig olyan pasijaim voltak, akiknek nagyon minimálisan volt szőrös a mellkasuk, a hátuk egyáltalán nem (na az vmi borzalom), mindenhol máshol megvolt a szőr. Szerencsére.

"(Mondjuk ezen az alapon akkor a természetes nő a nő nem? Dobjuk el a borotvát, gyantát, soha többet plasztikát, vagy sminket, mindenki nyomja al a nature mint a középkorban)"

Hát nem hinném, hogy a természetes nőt tartanák "nőnek", sőőőt, de igen, én az vagyok. Kampány jelleggel le szoktam szedni a szőrt a lábamról, hónaljamról és lent, de mondjuk nekem világos, ritka szőrzetem van. Nem sminkelek és atyaég, hogy jön ide a plasztika?

2021. máj. 17. 12:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!