Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nagy elvárás részemről, hogy a férfi szőrtelenítse legalább a hónalját, az intim területét, a mellkasát minimum trimmelje?
En a honaljamon rovidre vagom (nem csupasz).
A rudam borotvalom, a kornyeken csak rovidre van vagva. Zacsi, mellkas, vall erintetlen.
En igy erzem jol magam, es a nok is ezt szeretik altalanossagban.
36F
Az en baratom a nemiszervet elottem is borotvalta, szoval azzal nincs gond, de amiota egyutt vagyunk, mondtam neki hogy a hasat, mellkasat, feneket, honaljat is borotvalja mert engem zavar.
Ha o elvarhatja hogy borotvaljam magam, mert no vagyok, akkor en is elvarhatom tole, es meg is teszem.
Es ettol nem lett kevesbe ferfias, sot, ettol csak megjobban az lett met neki a ferfi nem attol ferfi, hogy szoros.
22/L
Nézd én megértelek.Férfiként szőrtelenítem magam és a páromnak is így felel meg.Ő is szőrtelen egyebként.Hozzátartozik ,hogy sajnos nagyon izzadós vagyok.
Ugyhogy hiába zuhanyzom le ,nagyjából fél óra és bizony a melegben a honaljamnál is szép foltok keletkeznek az ingen.Ha szőrös lennék ,hát az azthiszem az én orrmányomat is csavargatná a nap folyamán.
Ezt pedig nem szeretném.
Lehet hogy másoknak szerencsésebb a kiválasztórendszerük,így nem feltétlen kell,vagy van igényük erre.
Van aki meg lexarja,ha bűzlik.Na az valóban igénytelenség szerintem is.
Mert a férfiaktól nem ez a megszokott. És alapvetően nem számít igénytelenségnek. Neked picit több az elvárásod, mint az átlag nőnek egy férfi felé, ill. egy átlag férfinak magához képest.
Én egyébként a nőktől sem tartom igénytelenségnek, ha nem szőrtelenítenek, ha az azért rendben van tartva (pl. aki extrém izzadós, az azért szőrtelenítsen).
11
Nekem valahogy mindig olyan pasijaim voltak, akiknek nagyon minimálisan volt szőrös a mellkasuk, a hátuk egyáltalán nem (na az vmi borzalom), mindenhol máshol megvolt a szőr. Szerencsére.
"(Mondjuk ezen az alapon akkor a természetes nő a nő nem? Dobjuk el a borotvát, gyantát, soha többet plasztikát, vagy sminket, mindenki nyomja al a nature mint a középkorban)"
Hát nem hinném, hogy a természetes nőt tartanák "nőnek", sőőőt, de igen, én az vagyok. Kampány jelleggel le szoktam szedni a szőrt a lábamról, hónaljamról és lent, de mondjuk nekem világos, ritka szőrzetem van. Nem sminkelek és atyaég, hogy jön ide a plasztika?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!