Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elvárás manapság az intim szörtelenítés a férfiak felé?
Figyelt kérdés
Nem szörtelenítem soha de megy a hiszti hogy ez undorító meg nomád dolog stb.2020. dec. 2. 20:29
2/17 anonim válasza:
1# de itt nem a punciról van szó.
És ha csak rödidre vágod géppel? Talán akkor nem lesz hiszti 😄
3/17 anonim válasza:
Akinek nem tetszik keres mást.... ez sosem zavart. Magam nem adtam fel egy pasi kedvéért sem...
4/17 anonim válasza:
Én kifejezettem utálom, ha bozont van odalent. Főleg orál esetén kellemetlen, belemegy a szádba a szőr, vagy nyálas lesz, ragad-tapad.
Kettessel értek egyet, nyírd rövidre.
5/17 A kérdező kommentje:
2-es
Értelmezi jól.
Itt arról van szó sok lány/nö nyafog hogy nagyon szörös vagyok lent
2020. dec. 2. 20:47
6/17 anonim válasza:
Persze, hogy nyafog. Mert ha nagyon szőrös vagy, akkor belemegy a lányog szájába és undorító. Ezenkívül, jobban is izzadsz, amitől még büdös is lehet.
7/17 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy a lenti sok szőr sokat oszt vagy szoroz az izzadásban.
2020. dec. 2. 20:53
8/17 anonim válasza:
miert neked tetszik ha egy lanynak szörös?
9/17 anonim válasza:
Miért baj? Nálam tök természetes, ha nem is teljesen csupaszra, dew igen rövidre trimmelem.
És szamurájosan nézek a páromra is, ha ő ezt nem teszi meg.
F
10/17 A kérdező kommentje:
8-as
Nem zavar.
Eddig csak életemben 2szer vágtam le, de nem tetszett és azóta hagyom nőni
2020. dec. 2. 20:59
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!