Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan nagy elvárás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nagy elvárás részemről, hogy a férfi szőrtelenítse legalább a hónalját, az intim területét, a mellkasát minimum trimmelje?

Figyelt kérdés
Miért vannak ennyi igénytelen pasival tele a társkeresők?

2021. máj. 17. 07:59
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
65%

Én a kevésbé szőrös test pártján állok, párom borotválja a hónalját és az intim részt. Egyáltalán nem más a szőre, mint nekem és semmivel nem lettem jobban szőrtelenítésre teremtve, így ha ő elvárja a szőrtelenítést, én is megtehetem. A lábamon, hónaljamon, intim részen szedem rendszeresen, van, hogy gyantával, jellemzően azonban borotvával. Igen, gyakran kell szedni, igen ki is pattogzik olykor és igen, mikor nől vissza borostás. Hát szörnyű.... Pont annyira szörnyű nekem, mint egy férfinak.

A gyantát nem várnám el, mert az fáj. Párom nem is tenné meg. És a nemiszerv szőrtelenítése se mindennapos folyamat nálunk, egyikünket se zavarja, ha van egy rövid szőrzet, innentől pedig akár trimmelhetné is, de ő inkább bizonyos időnként csupaszra szedi. Mindezt tette már előttem is, mert neki is igénye van a rendezett szőrzetre.

Ha tokától bokáig szőrös lenne, eleve össze se jöttem volna vele. Nálam nem ettől férfi a férfi. (Mondjuk ezen az alapon akkor a természetes nő a nő nem? Dobjuk el a borotvát, gyantát, soha többet plasztikát, vagy sminket, mindenki nyomja al a nature mint a középkorban) A mellkasán egy kevés szőr van, az egyáltalán nem zavar, de a csupasz tetszik a legjobban.

Engem nem zavar, ha valakinek erre nincs igénye, de eleve nem jönnék össze vele, mert nem egyezik az ízlésünk. Olyannal se jönnék össze, akinek a szőrös női nemiszerv a vágya, mert én magamon is zavarónak találom a hosszú szőrt.

Ettől függetlenül nem lesz valaki kevésbé férfias, ha borotválja, de igénytelen se lesz a szőrtől. Egyszerűen nem mindenkinek tetszik ugyan az. Ezt kéne elfogadni és saját magunknak megfelelőt keresni.

2021. máj. 17. 08:53
 12/38 anonim ***** válasza:
92%
10,de akkor a nőtől se várod el ugye? Mert tudod a nők ugyan ezt élik át, amíg hozzá nem szokik a bőrük.
2021. máj. 17. 08:54
 13/38 A kérdező kommentje:
A szakáll és a hosszú haj speciel tetszik, nincs kifogásom ellene.
2021. máj. 17. 08:56
 14/38 A kérdező kommentje:
Egyébként én is járok gyantáztatni mindenhol(kar, lábak végig, hónalj, intim) egyáltalán nem jár elviselhetetlen fájdalommal. Sokkal jobb, hogy 3-4 hétig sima vagy, mintsem naponta kellene borotválkozni.
2021. máj. 17. 08:59
 15/38 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a gyantától se sima 3-4 hétig. Nagyjából 2 hét után már borostásodik. Ez is embere válogatja, kinek, mennyi ideig "hatásos". Van barátnőm, erős sötét szőrzettel, akinek a 2 hetet se bírja ki, borotvával viszont naponta kéne, így marad a gyanta.
2021. máj. 17. 09:05
 16/38 anonim ***** válasza:
89%
Ez aztán fontos szempont a társkeresésben.
2021. máj. 17. 09:11
 17/38 anonim ***** válasza:
88%
Férfi vagyok. Hónalj nullás, az engem is zavar ha hosszú. Az intim rész és mellkas inkább trimmelés. Ettől tovább nem megyek.
2021. máj. 17. 09:31
 18/38 A kérdező kommentje:
Igen,fontos, nem egy ősemberrel akarok együtt lenni. Biztos nem tudnék szexelni egy csupa szőr pasival, teljesen lelombozna.
2021. máj. 17. 09:32
 19/38 anonim ***** válasza:
32%
Tehát hiányos öltözetű képek vannak a társkeresőn? Nem egyszerűbb továbbálni a következő versenyzőre? Vagy arról van szó hogy fej alapján kiválasztasz 100-ból 2 férfit akikről aztán később nagy döbbenetedre kiderül hogy szőrösek és oda a sok " befektetett munka"?
2021. máj. 17. 09:33
 20/38 anonim ***** válasza:
66%
28 éves nő vagyok, a férfi trimmelje csak a hónalját, illetve a farkánál is. Mellkast csak akkor, ha nagyon szőrös, sokkal jobb a selymes, szőrös mellkasra feküdni, mint a trimmeltre. Borotvált farok nem jön be, legyen rövidre vágva, és akkor nem kell köpködni a szőrt.
2021. máj. 17. 09:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!