Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkednétek olyan emberrel, akinek +10 kilóval "nem kellettetek", fogyás után viszont mégis?
Nyilván ez a dolog nem nyílt, de mi más állna a háttérben, ha nem ez.
Jártatok már hasonlóan?
"Mert nyilván nem extrém elhízásról van szó, hiszen ott 10 kiló mínusz sem oszt, vagy szoroz."
Én pár centi híján 2 méteres férfi vagyok és rajtam tényleg nem nagyon látszik, hogy éppen 85 vagy 95 kg vagyok. De egy átlagos magasságú, 150-170 cm közti nőn igenis látszik, hogy most 55 vagy 65 kg. Nekem egyszerűen nem jön be a husi alkat és igen, 10 kiló óriásit tud jelenteni vonzalom szempontjából. És ezzel nem vagyok egyedül.
Nagyon egyetértek. Nem értem, hogy miért próbálja itt mindenki ennek az Ellenkezőjét bizonygatni
12-es, talán mert nem mindenki ugyanolyan. Nektek sokat számít 10 kiló (amivel nincs is semmi baj, mindenkinek más kell a vonzalomhoz), másnak pedig nem számít, vagy csak részlegesen.
Én elismerem, hogy 10 kiló súlyfelesleggel kevésbé nézek ki jól, mint nélküle, de ha valakinek azzal a 10 kiló plusszal nem kellenék, nélküle viszont igen, akkor úgy érezném, hogy nem is én kellek a másiknak, hanem egy szép csomagolású punci, és örökké félnék, hogy nehogy felszaladjon pár kiló egy stresszesebb időszakban. Nekem ilyen élet nem kellene. Mert igen, nekem is jobban tetszik egy súlyfelesleg nélküli férfi, de ha a 180 centis páromon lenne 20 kiló felesleg, akkor is ugyanúgy vonzódnék hozzá, és ugyanúgy szerelmes lennék.
Úgy csináltok, mintha fel lennék ezen háborodva, pedig csak kíváncsi voltam mások véleményére. :D
Teljesen rendben van, ha valakinek nem jön be a teltebb alkat, de akkor ne kelljek vékonyabban sem, hiszen ugyanaz az ember voltam akkor is, most is.
Randira elhívott, képeket látott, amik a valóságot tükrözték, szóval nem hazudtam semmit. - nem kellett volna elhívni, ha nem jöttem be. :D
Igen, tud látványos lenni 10 kiló, viszont nem mindegy, hogy az a nő 150, vagy 170 centi, ez azért kicsit tág intervallum volt, 11-es.
Ahogy rajtad sem látványos a 10 kiló ingadozás, hogy 85 vagy 95 vagy, ezzel az erővel én is mondhatom, hogy 175 centisen nem látszik, hogy 75, vagy 65 vagyok.
,,Neked sem felelt meg az a +10 kg ,és lefogytál,akkor mit csodálkozol,hogy másnak sem jön be a +10 kg?"
- honnan tudod, hogy nem felelt meg? Azt egy szóval sem említettem, hogy diéta miatt fogytam volna le. Világ életemben sportoltam, nem erről van szó. Egy olyan törés volt az életemben, aminek a következtében nem nagyon volt étvágyam... Ennyi.
Egyébként köszi a véleményeket.
15#
Jaj hát úgy csinálsz,mintha ti nem vennétek figyelembe a külsőt.Volt itt már mindenféle női igény.Hogy ilyen,meg olyan legyen.
Főleg mostanában, hogy mackós legyen.Szőrös,meg szőrtelen.Meg mittomén.
Tehát ha soványan nem kellett,és ha felszed pld 20 kilót akkor már jó lenne?
Ugyanaz a szitu csak fordítva.
Jössz itt a belső tulajdonságokkal,mikor többnyire számtalanszor leírtátok,hogy kvára nem érdekel titeket az,ha nincs meg a külső szimpátia.Na, akkor?Nem értem mit sertődsz be,ha eltünt rólad 10 kg.Csak azért nem állsz szóba vele,mert momentán most jobban tetszel neki?
Ó istenem!!És te beszélsz felszínessegről,mikor sértettségedben előállsz egy ilyen magyarázattal,következtetéssel hogy mert csak a tested tetszik neki.
Vicces
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!