Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Így hogy ismerkedjek a munkahe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így hogy ismerkedjek a munkahelyen?

Figyelt kérdés

Elég kínos a történet.

47 éves férfi vagyok, évek óta szingli.

Hosszú évek óta dolgozok ugyanott, nem fogok váltani.

Időnként vesznek fel újakat, vegyes a korosztály és mindkét nemből. Tehát eddig azt gondoltam, hogy itt is tudok ismerkedni. A munkán meg a vásárláson kívül nem igazán járok sehova.

Tavalyelőtt felvettek egyszerre pár embert, volt köztük egy nagyon csinos, fiatal nő, és próbáltam vele összejönni. Akkor vált el, egyedülálló anyuka. Sokat beszélgettünk, eleinte azt éreztem, hogy kölcsönös a vonzalom. Aztán lepattintott, és pár hónappal később fel is mondott.

A cégnél most akad pár probléma, tavaly nem vették fel újakat, inkább küldtek el, nincsenek új arcok.

Közben egy másik kolléganőre figyeltem fel. Eleinte eszembe se jutott, hogy legyen köztünk valami, mert 40 éves, meg elég duci. De a munka miatt elég sokat beszélgettünk, és elkezdtem megkedvelni. Meglepően jó a humora, okos, talpraesett. Szoktam nézni Facebookon is a képeit, helyes gyerekei vannak, mindig olyan vidámak. Arra gondoltam, hogy milyen jó lehet velük menni kirándulni, nyaralni, mintha egy család lennénk. Egyre többször gondolok arra, hogy mellette jó életem lehetne. Még az elmúlt évben szerintem fogyott is, de amúgy csinos, nem néz ki 40-nek.

Összeszedtem a bátorságom és elhívtam munka után inni egy kávét. Udvariasan, higgadtan, de nagyon határozottan megmondta, hogy nem. Látta, hogy a fiatal, szép kolléganő mennyire bejött nekem. Ugyanakkor jöttek a céghez, közvetlen munkatársak voltak, elég sokat beszélgettek, ezt tudtam. De gyakorlatilag azért utasított el, mert ha nekem a másik tetszett, őt észre se vettem, akkor nem hiszi el, hogy bejön nekem. Nem akar szamár lenni ló helyett.

Azóta érezhetően hűvösebb is velem, mintha sértette volna, hogy randira hívtam.

Kérdem én: akkor ezek után felejtsem el az ismerkedést a munkahelyen? Mindenki azt fogja gondolni, hogy azért hívom el, mert nincs jobb? Vagy hogy lehet ezen változtatni?

A házi nyúlra nem lövünk és hasonlók nem érdekelnek. Ezen kívül csak online tudnék ismerkedni, de azt nem fogok.

tegnap 19:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, nem kizárólag arra kellene várni, hogy majd tálcán kínálják neked a megfelelő nőt a munkahelyen. Az baj, hogy ennyi az életed, hogy munkahely meg bolt. És a kolléganőt is megertem. Ha minden nőre ramozdulsz, lesz egy híred és senki se fog veled szóba állni.
tegnap 19:19
 2/12 anonim ***** válasza:
79%

1.

"munkahely meg bolt"

Az a baj, hogy ez csak a munkahely lefed kb. 10 órát a napból, kevés utazási időt számolva is (ami a többségnek nem adatik meg), a bolt szintén egyet, lusta bolt esetén még többet. 8 óra alvás, 1 óra összeadva a két "munkahelyen kívüli" étkezés, fél óra fürdés, várakozási idők... Nem is marad idő bármi másra.

Ha dolgozni jársz, akkor az életed csak annyi, hogy felkelsz-bemész-hazavánszorogsz-alszol.

tegnap 19:23
 3/12 anonim ***** válasza:
80%
Ja, és a hétvége? Akkor se lehet ennél többet beletenni az életbe? Na ne már!
tegnap 19:24
 4/12 anonim ***** válasza:
76%

3.

Akkor hevered ki a heti kínzást, amit a munkahely okozott. Mire rendbejönnél megint hétfő van és menni kell az újabb adag kínzásért.

tegnap 19:27
 5/12 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem egyszerűen azért hűvös veled, mert túlságosan beleélted magad a beszélgetéseitekbe, amiket ő barátinak szánt, és most akkor visszavesz. Szerintem nem érdekli, hogy ki tetszett más neked még. Ha amúgy is tudtok beszélgetni a munkahelyen, de semmi jelét nem küldte annak, hogy amúgy férfiként is gondol rád, akkor teljesen felesleges volt kávézni elhívni.
tegnap 19:31
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
3-Te jó ég, ne már! Neked tényleg ilyen az életed? Szerencsére nekem nem.
tegnap 19:32
 7/12 anonim ***** válasza:
49%

6.

Persze van a B változat, amikor a szabadidőd végtelen, mert nincs munkahelyed. Akkor viszont pénzed nem lesz ismerkedni. Ki van ez találva. Vagy időd, vagy pénzed nem lesz.

Kivéve, ha bűnöző vagy (az jól fizet és sok a szabadidő is), de akkor meg lelki nyugalmad nem lesz.

tegnap 19:33
 8/12 anonim ***** válasza:
87%
Teljesen normális a reakciója. Te vagy az az ember a munkahelyen aki kétségbeesésében mindenkire rá tudna hajtani.. Hozzám is akartak ugyanígy közeledni (mint újként is, mint Y opcióként is) hát én nem ilyen szépen küldtem el őket.:) Szerintem ez a viselkedés teljesen önlejárató. Aki újként kerül oda is könnyen leinformálja hogy kit kell kerülni, aki meg jóideje szemtanúja egy férfi szánalmas próbálkozásainak, annál teljesen felesleges kezdeményezni.
tegnap 19:34
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Mostanra azon a munkahelyen már biztos van egy nem pozitív híred, amit magadnak csináltál. Hiába jönne bárki új, meg lesz mondva neki hogy veled vigyázzon.
tegnap 19:37
 10/12 anonim ***** válasza:
86%
Egyszerűen: ne!
tegnap 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!