Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy ismerkedjem kisvárosban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ismerkedjem kisvárosban ha nem szeretném ha pl a munkahelyemen is megtudná mindenki hogy társkeren kínlódom?

Figyelt kérdés

Meg a volt barátom és barátaik körében is híre menne hogy nem találok senkit és társkeren kínlódom.

Vagy még olyan is lehet hogy ismerős kiadja nekem magát idegennek és kifaggat. Volt màr ilyenre is példa hogy volt osztalytársam szívatott társkeren mert nem ismertem meg és nem mondta el ki ő és ugy tett mint egy ismeretlen pasi.

Képet meg fel kell tenni. Hogy lehetnék félig anonym ha kép nélkul regizni se lehet? Mert akkot egalább annak küldenék csak képet akinek merek vagy akarok.

A munkahelyen azt hiszik elettársam van és normális kapcsolatban vagyok(mindenki házas fèrjnél van), ismerik is az exem, de szakítottunk és nem akarom ezzel tele kürtölni a munkahelyet hogy kvázi kidobtak elhagytak.

#anonymitás
2023. febr. 25. 07:46
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:

Miért érzed cikinek, hogy szingli vagy?

Amíg mindenki úgy tudja, hogy élettársad van és nem keresel kapcsolatot, addig élőben senki nem is fog próbálkozni.

A társkeresőn meg olyan láthat, aki szintén regisztrált és ugyanúgy társat keres. Ami kínos infó, azt meg egyszerűen ne mondd el.

2023. febr. 25. 07:50
 2/30 A kérdező kommentje:

A munkahelyen nem akarom hogy azon röhögjenek hogy szakitottunk vagy egy egyedülállo szánalomnak nézzenrk aki tardkereken vergődik. A munkahelyemen a bezzegezés a divat. Bezzeg neki férje van, bezzeg ők régota együtt.

Így is elnyomnak enélkül is. Bezzeg ő jobban tudja. Bezzrg ő jobban főz. Lenéznek így is, ha megtudnák hogy barátom sincs, mégjobban.

A tarskeren a barátom havetja ha fent van màr megy is körbeinfózas.

Nem az a bajom a haveri ismerettségi körökkel (ami majdnem az egész vàros!) hogy megtudnák h egyedül vagyok hanem hogy tarskeren vergődöm, mert nem találok senkit mint aki nrm kellenr senkinek. Mert elvileg jó nők nem szorulnak társkerre mert vannak udvarlóik maguktól is. Tehát magamat járatom le ha nyilvánosan regizek. Mintha a kutyának se kellenèk és a neten kénr ez miatt vergődnöm.

Nincs egy ember aki nr nézne egy szánalomnak ha megtudná hogy társkerezem.

2023. febr. 25. 07:58
 3/30 A kérdező kommentje:

Kirögne az összres volt barátom ha megtudná meg a haverjaik is. A munkahelyen is.

Meg örülnének is annak bosszúfűtöttrn h nem találok srnkit és már a netes társker szintre süllyedek le.

2023. febr. 25. 08:00
 4/30 anonim ***** válasza:
94%

Amíg így gondolod, addig szerintem hanyagolod az egész társkeresést. Amúgy meg ha tényleg ennyire ismernek, akkor már rég mindenki tudja, hogy szakítottatok.

Gondolom, a kolléganőid mind idősebbek. Azt nem fogják elárulni, hogy ök se az első pasijukkal házasodtak. Fiatalon pont ugyanúgy keresték a párjukat, mint te.

2023. febr. 25. 08:04
 5/30 anonim ***** válasza:
Én leszek a barátod!
2023. febr. 25. 08:08
 6/30 anonim ***** válasza:
97%
Túl sokat foglalkozol mások véleményével, az a baj. Ha meg is tudnák, hogy nem vagy már kapcsolatban, max pár napig lenne téma, minden csoda 3 napig tart... Egyébként meg szerintem sokkal cikibb füllenteni kapcsolati státuszról, mint vállalni, hogy egyedül vagy. Senkinek semmi köze hozzá. A társkereső meg maximum régen volt ciki, manapság teljesen elfogadott, hogy valaki ott találja meg a párját. Ha meg valaki mégis kínosnak tartja, ne érdekeljen, lehet, hogy sokkal értékesebb embert ismersz meg ott, mint élőben. A te boldogságod a legfontosabb, nem mások véleménye.
2023. febr. 25. 08:10
 7/30 anonim ***** válasza:
95%

Egy javaslat: Írd fel egy a4-es lapra nyomtatott betűkkel, hogy kik azok a munkatársak, akik kibeszélnek, akik bezzegeznek, lenéznek téged.

Alájuk írd ki vastag filccel: ŐK ÉLIK AZ ÉLETEMET.NEM ÉN.

Ezt a lapot tedd a tükröd fölé és minden reggel olvasd fel hangosan! Ha egy hónapig ezt meg tudod csinálni, akkor sürgősen keress egy pszichológust!

Ha néhány nap után úgy érzed, akkor piros filccel módosítsd a feliratod a következő képpen: ŐK ÉLIK AZ ÉLETEMET? NEM ÉN? A feladat ugyanaz.Eljön majd a napja, amikor a piros filccel erre fogod javítani a feliratot: ŐK ÉLIK AZ ÉLETEMET? NEM, ÉN!

A munkám során beleláttam jó néhány ideális család életébe. Akik a legtökéletesebb, "legbezzegebb" kapcsolatot mutatják magukról, azok TÖBBSÉGE lelki és egyéb nyomorban, önáltatásban él. Tragédia, hogy mi folyik az ilyen kapcsolatokban.

Társkeresés: rengetegen keresnek társat, nem igaz, hogy a jó nők azonnal elkelnek netes társkereső nélkül is. Van rá példa, nyilván, de annyira változott a világ az elmúlt 30 évben, hogy ha nem az ismeretségi körből kerül ki az új kiválasztott, akkor kicsi az esély élőben ismerkedni. Nincs mit szégyellni rajta, több ezren keresnek online társat, nem csak "csúnya" emberek.

2023. febr. 25. 08:34
 8/30 anonim ***** válasza:
94%
Mièrt foglalkozol mások vèlemènyèvel? Èn is társkeresőztem, ott ismertem meg a páromat. Sose titkoltam, èn ezt teljesen nyíltan vállaltam fel. Ha rákèrdeztek az okára, egyszer mindent ki kell próbálni, ès most ehhez volt kedvem. A beszèlgetèst itt általában lezártam. Aztán kiderült hogy a tesóm is társkeresőzik, a szomszèd is ès sorolhatnám tovább. Csak innen a faluból 6 ismerös pasiba botlottam bele.
2023. febr. 25. 08:36
 9/30 anonim ***** válasza:
100%

Már rég tudják, hogy nem vagy vele. Ahol ennyire foglalkoznak a másik életével, ott már nincsenek titkok.

A helyedben keresnék másik munkát, ha megoldható. Akár más városban is.

2023. febr. 25. 08:37
 10/30 anonim ***** válasza:
95%

Fú ez az ostoba vidéki gondolkodás, hogy úristen mit fognak szólni!!!

"Társkereső??? Jézusom Kitti, a fonóban vagy a falunapon nem találtál senkit???"

2023. febr. 25. 08:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!