Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ismerkedjem kisvárosban ha nem szeretném ha pl a munkahelyemen is megtudná mindenki hogy társkeren kínlódom?
Meg a volt barátom és barátaik körében is híre menne hogy nem találok senkit és társkeren kínlódom.
Vagy még olyan is lehet hogy ismerős kiadja nekem magát idegennek és kifaggat. Volt màr ilyenre is példa hogy volt osztalytársam szívatott társkeren mert nem ismertem meg és nem mondta el ki ő és ugy tett mint egy ismeretlen pasi.
Képet meg fel kell tenni. Hogy lehetnék félig anonym ha kép nélkul regizni se lehet? Mert akkot egalább annak küldenék csak képet akinek merek vagy akarok.
A munkahelyen azt hiszik elettársam van és normális kapcsolatban vagyok(mindenki házas fèrjnél van), ismerik is az exem, de szakítottunk és nem akarom ezzel tele kürtölni a munkahelyet hogy kvázi kidobtak elhagytak.
Hány éves vagy, 12?
Felnőtt nő nem gondolkodik így. A férjem például pont úgy ismertem meg, hogy a barátaim tudták, hogy mindketten szinglik vagyunk, és bemutattak minket egymásnak. Ez már egy komoly előszűrés volt, hogy mindkettőnket ismernek, és úgy gondolták, hogy összeillünk. Ha játszottam volna az agyam, hogy még együtt vagyok az elemmel, akkor valószínűleg sose futunk össze. Az ilyen jó pasikat, akik normálisak is, nagyon gyorsan elviszi valaki. 😉
Régen is így működött, online társkeresés helyett.
De amíg te úgy gondolod, hogy szánalom vagy, amiért nem tudsz egy hét alatt bepasizni úgy, hogy leszólít valaki random az utcán, addig tényleg ciki, hogy társkeresőn nyomulsz, csak hogy legyen valaki. Bárki. Ez viszont tényleg égő.
29 Ma már elég ritkák az ilyen kerítő típusú emberek.
Az viszont hogy miért kell fél országnak megtudni, hogy xy társat keres, számomra is érthetetlen. Azoknak kellene megtudni akikkel vannak közös pontok, és az a személyazonosításra alkalmas adatok és képek nélkül is tökéletesen működik és kideríthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!