Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy ismerkedjem kisvárosban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ismerkedjem kisvárosban ha nem szeretném ha pl a munkahelyemen is megtudná mindenki hogy társkeren kínlódom?

Figyelt kérdés

Meg a volt barátom és barátaik körében is híre menne hogy nem találok senkit és társkeren kínlódom.

Vagy még olyan is lehet hogy ismerős kiadja nekem magát idegennek és kifaggat. Volt màr ilyenre is példa hogy volt osztalytársam szívatott társkeren mert nem ismertem meg és nem mondta el ki ő és ugy tett mint egy ismeretlen pasi.

Képet meg fel kell tenni. Hogy lehetnék félig anonym ha kép nélkul regizni se lehet? Mert akkot egalább annak küldenék csak képet akinek merek vagy akarok.

A munkahelyen azt hiszik elettársam van és normális kapcsolatban vagyok(mindenki házas fèrjnél van), ismerik is az exem, de szakítottunk és nem akarom ezzel tele kürtölni a munkahelyet hogy kvázi kidobtak elhagytak.

#anonymitás
2023. febr. 25. 07:46
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
6%
Na ezt a kérdést kellene kiplakátolni anonim, hogy a hülye társkereső tulajok csökött agyáig is eljusson, hogy a társkeresés privát dolog, régen is az volt, és senkinek semmi köze hozzá. Nem kell hogy ott virítson a feje az interneten, kötelező képpel és név lakcím bankszámlaszám már majdnem az is kell, csak egy leírás és HA megértik egymást jól eldumálnak akkor mehet a nagy beamutátkozáosss. Mert kb az társkeresők 7%-ának inkább erre lenne igénye, és nem arra hogy évekig ott virítson mint egyes díszpinty férfiak, eleve az is már milyen egy pszichopata vonás hogy nem érdekel valakit más véleménye de nulla szinten. A magánélet magánügy, benne van a nevében, MAGÁNügy.
2023. febr. 25. 09:36
 12/30 A kérdező kommentje:

Nem az a baj h tudjwk a haverok vagy a város h nem vagyok vele hanem ha azt tudnák h társkeresőn égetem magam szwnalomként!

A munkatarsak pedig nem tudják a szakitast.

2023. febr. 25. 09:37
 13/30 anonim ***** válasza:
0%
70%, társkeresők nagy része, főleg a nők, nem tennék ki minden adatukat ha lehetne, nincs is nő a társkeren, vajon miért??? Aztán az egész ország a fejét vakarja hol vannak a nők? Na vajon hol vannak.
2023. febr. 25. 09:38
 14/30 A kérdező kommentje:
Azzal osztanám meg a képem ed adatlapom csak legszivesebben akinek van is értelme nem pedig mindenki másank.
2023. febr. 25. 09:39
 15/30 anonim ***** válasza:
91%

Áruld már el légyszi hogy vidéken miért égés a társkereső!

Szerintem a gondolkodásmódod miatt vagy szánalmas...

2023. febr. 25. 09:39
 16/30 A kérdező kommentje:

Irtam h pl osztalxtarsam is ezzel szivatott mikor tarskeren felismert én meg nem tudtam ő ki. Végig hülyére vett.

Számtalan ilyen ismerosbe lehet botlanom.

A masik hogy az az elv van kisvarosban hogy jó vagy normalis nők nem szorulnak tarskeresesre csak akikkel baj van. Vagy aki tarsat keres a neten azt eleve lenézik hogy az eletben nem talál!

2023. febr. 25. 09:41
 17/30 anonim ***** válasza:
92%

Drága kenyér, hogy 2023-ban itt tartunk még.. Nálatok még szűznek is kell lenni a házasságig?

Amúgy a facebook társkereső nem dob fel az ismerőseidnek, csak mondom.

2023. febr. 25. 09:43
 18/30 A kérdező kommentje:

A face tarskereken még reg nélkul is látom hogy melyik ismim vagy volt osztalytarsam van rajta mert kiadja hogy ez meg az az ismerosod is használja.

Meg ahogx látom tele vannak ezek az olfalak prostitualtakkal is a sok férfi nép meg nekik kommentel százasaval.

Ilyen oldalakrol azokat a férfiakat lehetne kigyűjteni akiket mindenkepp el kellene kerülnöm ha esetleg más társekeren olyanba botlanék akik face tarskeren is vannak es ott prostiknak kuldozgetnek puszikat meg mindent.

Valojaban egx ferfit többféle társkeren is lehetne ellenőrizni. Csak nincs erre időm, energiám hogy a sok millio selejtről vezessek nyilvántartásokat hogy kiket kerüljek.

2023. febr. 25. 09:51
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Akkor maradj egyedül, vagy menj el egy jó disznóvágásra ismerkedni, mint a volt osztálytársaid!
2023. febr. 25. 09:55
 20/30 A kérdező kommentje:
Itt inkább dtogos összejövetrl4k vannak b.ziknak.
2023. febr. 25. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!