Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ismerkedjem kisvárosban ha nem szeretném ha pl a munkahelyemen is megtudná mindenki hogy társkeren kínlódom?
Meg a volt barátom és barátaik körében is híre menne hogy nem találok senkit és társkeren kínlódom.
Vagy még olyan is lehet hogy ismerős kiadja nekem magát idegennek és kifaggat. Volt màr ilyenre is példa hogy volt osztalytársam szívatott társkeren mert nem ismertem meg és nem mondta el ki ő és ugy tett mint egy ismeretlen pasi.
Képet meg fel kell tenni. Hogy lehetnék félig anonym ha kép nélkul regizni se lehet? Mert akkot egalább annak küldenék csak képet akinek merek vagy akarok.
A munkahelyen azt hiszik elettársam van és normális kapcsolatban vagyok(mindenki házas fèrjnél van), ismerik is az exem, de szakítottunk és nem akarom ezzel tele kürtölni a munkahelyet hogy kvázi kidobtak elhagytak.
Nem az a baj h tudjwk a haverok vagy a város h nem vagyok vele hanem ha azt tudnák h társkeresőn égetem magam szwnalomként!
A munkatarsak pedig nem tudják a szakitast.
Áruld már el légyszi hogy vidéken miért égés a társkereső!
Szerintem a gondolkodásmódod miatt vagy szánalmas...
Irtam h pl osztalxtarsam is ezzel szivatott mikor tarskeren felismert én meg nem tudtam ő ki. Végig hülyére vett.
Számtalan ilyen ismerosbe lehet botlanom.
A masik hogy az az elv van kisvarosban hogy jó vagy normalis nők nem szorulnak tarskeresesre csak akikkel baj van. Vagy aki tarsat keres a neten azt eleve lenézik hogy az eletben nem talál!
Drága kenyér, hogy 2023-ban itt tartunk még.. Nálatok még szűznek is kell lenni a házasságig?
Amúgy a facebook társkereső nem dob fel az ismerőseidnek, csak mondom.
A face tarskereken még reg nélkul is látom hogy melyik ismim vagy volt osztalytarsam van rajta mert kiadja hogy ez meg az az ismerosod is használja.
Meg ahogx látom tele vannak ezek az olfalak prostitualtakkal is a sok férfi nép meg nekik kommentel százasaval.
Ilyen oldalakrol azokat a férfiakat lehetne kigyűjteni akiket mindenkepp el kellene kerülnöm ha esetleg más társekeren olyanba botlanék akik face tarskeren is vannak es ott prostiknak kuldozgetnek puszikat meg mindent.
Valojaban egx ferfit többféle társkeren is lehetne ellenőrizni. Csak nincs erre időm, energiám hogy a sok millio selejtről vezessek nyilvántartásokat hogy kiket kerüljek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!