Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy csúnya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy csúnya nőként "csúnya" férfiaknak sem kellek?

Figyelt kérdés

Mit várnak ezek a férfiak, komolyan? Majd egyszer becsönget az elkeseredett, önbizalomhiányos szépségkirálynő, aki csak őket akarja?

Tudom, hogy nem várhatom el, hogy tetsszem valakinek csak azért, mert ő sem néz ki jól, de hogy lehet az, hogy én el tudtam volna képzelni kapcsolatot több kifejezetten előnytelen külsejű pasival is, akikben valami megfogott, de soha nem viszonozták?

Példák:

16 évesen tetszett egy alacsony, csálé fogú, összenőtt szemöldökű, "lúzer" osztálytársam, akit folyamatosan piszkáltak a többiek. Ha jól tudom, évekig nem volt barátnője, most pedig egy csúnyácska, extrém túlsúlyos nővel van együtt.

18 évesen összejött velem egy kövér, igénytelen, buta, mélyszegénységben élő falusi fiú, akit nagyon kedveltem az elején, jó embernek tartottam. Lényegében én szedtem fel, mert megfogott a kedvessége, de aztán a hátam mögött bepróbálkozott a szebb barátnőmnél és nonstop a lány osztálytársaira nyáladzott, engem pedig kritizált, szóval pár hónap után vége lett.

Próbálkoztam még (finoman) egy diákmunkatársamnál, akit szintén cikiztek néha, mert "betegesen" sovány volt, csúnya arcú (én nem találtam csúnyának), és úgy összességeben fura. Természetesen szűz is volt, 22 éves korára lánynak a közelébe se jutott. Az elején kedves volt, szóval azt hittem, lehet esélyem, de hamar lerázott és utána le is tiltott.

Ezen kívül előfordult pár eset, amikor csak simán kedves voltam és nem akartam semmit, de lényegében sikítva menekültek előlem az előnytelenebb külsejű pasik is.

2021. máj. 15. 10:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha gazdag a családod vegyél egy szép arcú, jó testű férfit, így szokták (a férfiak is).
2021. máj. 15. 12:37
 12/18 anonim ***** válasza:
Miért tartod magad "csúnyának"??
2021. máj. 15. 12:56
 13/18 anonim ***** válasza:
82%

Nem sokat írtál magadról, így csak annyit tudunk, hogy csúnyának tartod magad, a szerinted csúnya és mások által kitaszított férfiaknál próbálkozol és nekik nem kellesz.

"sikítva menekültek előlem az előnytelenebb külsejű pasik is."

Mivel kort sem írtál, ezért csak általánosságban tudok erre válaszolni: rengeteg olyan nem túl előnyös fiatal nőt ismerek, akik ennek ellenére kapcsolatban vannak, mert a személyiségükkel simán kompenzálnak. És ez nem azt jelenti, hogy lemennek kutyába és nap végén a bejárati ajtó előtt térdelve várják az "urukat" egy kis orállal, majd bevezetik a szobába, a kezébe nyomják a hideg sört és megkérik, hogy nézzen meccset, lazítson, míg ők elkészítik a férfi kedvencét vacsorára. Egyszerűen ragaszkodóak, megnyerőek, nem járnak a föld felett egy méterrel és nem gondolják, hogy minden körülöttük forog. Ezzel pedig az átlag fiatal nők 80%-án simán túltesznek. Sok férfinak pedig ez vonzóbb mint a tökéletesen formás mellek és baba arc (amiket persze ki kell rakni instára és fészre is).

2021. máj. 15. 13:02
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Engem őszintén érdekelne, miért vagy 'csúnya'? Mert szerintem a legtöbb nőből a mai világban minimum átlagost ki lehet hozni.

Ha az alakoddal van baj, azon könnyen lehet segíteni, és azt jó öltözékkel kihangsúlyozni.

Arccal kapcsolatban a smink, kontúrozás, ha a fogaiddal van gond akkor fogszabályzó, fogfehérítés... Jó szemöldökforma, jó frizura.

Én nem ásnám el magam hogy na akkor csúnya vagyok és kész, ennél mindenki többre hivatott.

Ha szeretnéd küldj képet és adok tippeket, ha nem, az is jó ha leírod miért gondolod magad csúnyának.

2021. máj. 15. 14:09
 15/18 A kérdező kommentje:

14

Az arcom is nagyon ronda, de nem úgy kell elképzelni, hogy pl. csúnya a bőröm vagy rosszak a fogaim. Sminkelek, ápolt vagyok, a fogaim egyenesek és egész fehérek, de mégis ronda a mosolyom is. Előnytelenek az adottságaim, szögletesek a formáim és pont az nagy (orr, fül), aminek kicsinek kéne lenni és pont az kicsi (szem, száj), ami akkor vonzó, ha nagyobb.

Az testfelépítésem is borzasztóan előnytelen, vékony-normál az alkatom, nincs rajtam felesleg, de teljesen formátlan vagyok, csúnyák a lábaim, széles a vállam, nőietlen a testem, mellem nulla.

2021. máj. 15. 14:59
 16/18 anonim ***** válasza:
57%
Kellesz nekem!!! :P
2021. máj. 15. 15:05
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Köszi, hogy leírtad!

Ezek nem tűnnek vészesnek, a szemet optikailag lehet nagyítani sminkkel, ahogy a szájat is egy jó kontúrozással. Ezekre rengeteg youtube videó van, érdemes megtanulni.

Az orrot ha széles akkor két oldalt kell sötétebben kontúrozni, ha görbe, akkor az orrcsontnál, vannak bőven praktikák.

A szögletes vonásokat jó frizurával lehet ellensúlyozni, kérdezz meg egy fodrászt, mit ajánlana. Esetleg egy más hajszín is feldobhatja a külsőd.

Nem vagy túlsúlyos, ez már tök jó! Egy kis edzéssel bőven tudsz formásítani, például ha a vállaid szélesek, akkor dolgozhatnál csípőre-fenékre-combra, és már kezd hasonlítani a homokórához.

Próbálj öltözködéssel is rásegíteni a dologra, fent vállban kevésbé szűk darabokkal, pl. a bő ujjú is előnyös lehet, alul meg szélesebb legyen a ruha, hogy ott nagyítson optikailag.

Amiket leírtál, azok alapján tök átlagos lehetsz, egyáltalán nem gondolnám, hogy csúnya vagy.

Az önbizalomhiány viszont nagyon kisugárzik, és ez miatt utasíthattak el eddig. Ezen nagyon fontos lenne dolgozni, akár pszichológussal.

2021. máj. 15. 15:31
 18/18 anonim ***** válasza:

nekem ronda pasiként hasonló barátnő kellene mondjuk nekem mutattak már ismerősök általuk rondának tartott nőt és nekem még is bejött.

Szóval a külsőben nem nagyon tudom mi a ronda,amit te leírtál az meg sem közelíti.

Viszont ha nincs meg egy nőben a kedvesség,valamilyen szinten szerénység akkor nekem ronda még akkor is ha külsőre jó.

Szívesen rád írnák de fölösleges nem hiszem hogy vissza írnál,vagy asok privát közül pont nekem ha még is válaszolt 1-2 levélre.

2021. máj. 16. 16:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!