Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy csúnya nőként "csúnya" férfiaknak sem kellek?
Mit várnak ezek a férfiak, komolyan? Majd egyszer becsönget az elkeseredett, önbizalomhiányos szépségkirálynő, aki csak őket akarja?
Tudom, hogy nem várhatom el, hogy tetsszem valakinek csak azért, mert ő sem néz ki jól, de hogy lehet az, hogy én el tudtam volna képzelni kapcsolatot több kifejezetten előnytelen külsejű pasival is, akikben valami megfogott, de soha nem viszonozták?
Példák:
16 évesen tetszett egy alacsony, csálé fogú, összenőtt szemöldökű, "lúzer" osztálytársam, akit folyamatosan piszkáltak a többiek. Ha jól tudom, évekig nem volt barátnője, most pedig egy csúnyácska, extrém túlsúlyos nővel van együtt.
18 évesen összejött velem egy kövér, igénytelen, buta, mélyszegénységben élő falusi fiú, akit nagyon kedveltem az elején, jó embernek tartottam. Lényegében én szedtem fel, mert megfogott a kedvessége, de aztán a hátam mögött bepróbálkozott a szebb barátnőmnél és nonstop a lány osztálytársaira nyáladzott, engem pedig kritizált, szóval pár hónap után vége lett.
Próbálkoztam még (finoman) egy diákmunkatársamnál, akit szintén cikiztek néha, mert "betegesen" sovány volt, csúnya arcú (én nem találtam csúnyának), és úgy összességeben fura. Természetesen szűz is volt, 22 éves korára lánynak a közelébe se jutott. Az elején kedves volt, szóval azt hittem, lehet esélyem, de hamar lerázott és utána le is tiltott.
Ezen kívül előfordult pár eset, amikor csak simán kedves voltam és nem akartam semmit, de lényegében sikítva menekültek előlem az előnytelenebb külsejű pasik is.
Lehet hogy csak simán rossz paliknál próbálkoztál be!
Van ilyen !
F
Sokszor jobbat várnak el a szintjüknél. Fejben van velük valami nagyon nagy gond. Nincs reális önképük.
Én már megkaptam egy olyan sráctól, aki szintén 20 éves korú és szűz(nagyon igénytelen és kerülik a nők), hogy tök csúnya vagyok.
De később egy victoria secretes modellre is azt mondta, hogy ronda. Kövér, igénytelen létére fikázta a topmodell csajokat is.
Majd becsonget hozzad a lapatallu alfa menocsavo IT-mernok, azt happy lesz minden....
36F incel
Ha egy ronda pasas panaszkodik, hogy a ronda nőknek sem kell, a gyk-n kész a válasz, hogy "de hát nem kényszerítheted rá a nőket, hogy tetsszél nekik! Szabadon választhatnak"
Szóval a válasz itt is: "de hát nem kényszerítheted rá a férfiakat, hogy tetsszél nekik! Szabadon választhatnak"
5, tudom, írtam is: "Tudom, hogy nem várhatom el, hogy tetsszem valakinek csak azért, mert ő sem néz ki jól."
Nyilván nekem is jobban tetszenének a helyes pasik, de tisztában vagyok a szintemmel és képes vagyok meglátni a külső mögötti értékeket is. Erre a férfiak ezek szerint nem képesek?
1- es vagyok!
Nézd én pont nem vagyok helyes pasi, de ugyan úgy volt gyönyörű barátnőm, mint átlagos vagy az alatti! Képesek vagyunk értékelni, de mint nőben is van olyan, hogy első a külső, férfiban is van ilyen!
Te kifogtad őket! Engem is pont az fog meg először egy nőben ahogyan viselkedik! Hiába szép, ha képtelen normális kommunikációra, de volt olyan hogy hiába volt kedves aranyos csajszi, aki tényleg azon sírt, hogy senkinek nem kell, ahogy közelebb kerültem hozzá, annál ellenszenvesebb lett a viselkedése! Észre se vette!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!