Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik szerint a nőket a férfi személyisége érdekli, mivel magyarázzák az ilyen jelenségeket?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Nem hiszem, hogy az illető pénze vagy a személyisége számított. Marad az alfa viselkedés és a kinézet.
Személyiség = alfa viselkedés.
Szerinted a viselkedés az minek a része, a külsőnek, a pénznek? Nem, a személyiségnek. Amikor azt mondjuk a nőket a személyiség is érdekli úgy értjük, hogy a nők számára vonzó viselkedés.
Annyira agysorvasztóak ezek az általánosító kérdések. Most ha linkelek neked egy cikket egy tinianyukáról, akkor a következő kérdésed az lesz, hogy a nők már tizenévesen felcsináltatják magukat?
Ha egy nőverő férfiról, akkor meg az jön, hogy nem kéne általánosítani, az a nő rosszul választott, megérdemli?
Mekkora hülyeség.
Ráadásul egy lelkileg erősen sérült lányról szól a kérdés, már csak emiatt is nem szabadna általánosítani a kérdésből kiindulva.
A noi vonzalom egyenesen aranyos a dzsungel torvenyevel, es forditottan aranyos a civilizacios morallal. Vagyis az ilyen sittes, szotyikopkodo elemek kifejezetten tetszenek a noknek, mert elveszi, ami kell neki.
36F incel
Saját magamról: Én próbáltam ismerkedni 90kg meg 65kg súllyal is. Amikor 90kg -san alfa viselkedést tanúsítottam, kiröhögtek a nők, míg 65kg -san nem és el is jutottam egy smárolásig. 65kg -san poénból a Peachesben kipróbáltam, hogy nem alfaként, hanem szerelmes bluepill nyomiként viselkedek egy kövér lánnyal. Így eljutottam a szexig is.
A Chad-19 Tinder apokalipszis óta viszont nem volt egy szexuális kapcsolatom se (mivel online a nők hozzáférnek nálam jobban kinéző emberekhez is). Tanulság: a nők a kinézetre és esetleg talán a státuszra mennek, a személyiség nem számít.
De, nálam pl nagyrészt a személyiség számít. De mi nem jönnénk össze, mert:
1. Nem vagyok különösebben szép
2. A te személyiséged ezen pár sor alapján is gáz.
De nyugtasd magad azzal, hogy csak a státusz és a külső számít.
"A te személyiséged ezen pár sor alapján is gáz.":
Ez ma már ki se derül, mert balra húzol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!