Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar pasik szerintetek milyenek világ viszonylatban?
19-es
Juj, ez sokat elárul rólad, ahogy a németekről nyilatkozol. 😀 Meg lehet nézni Németország hol tart, illetve Magyarországon hogyan alakulnak a dolgok. Németországban rend van és fegyelem, itt meg állandóan megy a csúsztatás és sokszor a lazsálás. De ne kanyaródjunk el a témától. Ettől az, amit leírtam még igaz. Próbáld ki, költözz ki majd gyere vissza. Meglátod, hogy miről beszélek.
Ez a Németország ideológizálása gyönyörű dolog. Nekem gyerek koromban az lett belém nevelve, hogy a németek a precizek, pontosak, übermenschek.
Amikor kiköltöztem az első nap az öröm előtt a főutcán raboltak ki valakit bevándorlók egy nagy városban. (És még csak akkor kezdődött ez a mizéria). A kint eltöltött idő alatt rájöttem, a németek nem tartanak kulturális szintén sokkal előttünk, pláne a kezdeti adottságaikhoz képest. Pl egy többszobás WGben laktunk. Az egyik török után tudod ki volt a legigénytelenebb? A 3 német. Utána jött a lengyel, magyar, román és a legigényesebb megint egy török volt. Értelmetlen ma ilyen szinten nációkról beszélni. Most munkában szintén velük dolgozom immáron itthonról. Gyorsak. Cserébe összecsapnak mindent. Szakmailag HA előrébb tartanak valamiben, az nagyrészt annak köszönhető, hogy a nagy projekteket maguknál tartották az elmúlt évtizedekben. Ma ez változik, mert gazdaságilag nehezen fenntartható a modell. Ha valamit a nulláról kell felépíteni jobbak és gyorsabbak a magyarok.
Az utcán nagyobb tisztaság van, talán ezt érzem drasztikus különbségnek. Egyébként minden más különbség szorosan kötődik a nemzet anyagi helyzetéhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!