Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar pasik szerintetek milyenek világ viszonylatban?
"DE amelyik nő, emiatt külföldi párt választ, az akkor mondja nekem, hogy nem a pénz / a kinézet miatt tette, amikor anyanyelvi szinten beszéli a másik nyelvét (vagy a férfi az övét) és értelmesen tudnak egymással kommunikálni, szóvicceket használni és így tovább. Minden más érzelmileg és értelmileg egy elég korlátolt kapcsolat."
Ez a jó öreg magyar mentalitás épp elég elrettentő ok.
13-as pontosan. A jó öreg mentalitás, a magyar az csak magyarral lehet boldog. Te jó ég. 😀
Egyébként igen, inkább egy német-török mint egy elhanyagolt, átlagon aluli magyar.
És válaszoló, én nem teljesen vagyok magyar, nagyszülői részről német. Egy magyar barátom volt életemben, elég is volt. Nem is a külső miatt elsősorban, de ez a magyar mentalitás és férfi karakter... Nagyon egyszerű gondolkodásúak a magyar férfiak, legyen sör a meccshez a haverokkal és ennyi meg mindig panaszkodnak de tenni nem tesznek semmit, nem az a tűzről pattantak meg irigykednek másra, ha valaki tőr előle de ők nem mozdulnának meg. Külföldre nem akarnak költözni, mert ahhoz nem elég bátrak, illetve rasszisták, utazni sem akarnak, a továbbtanulás (most vmi értelmes diplomára gondolok) sokszor nem alap, és nem beszélnek több nyelven minimum C1 szinten... Egy általad említett német-török minimum 3 nyelven beszél anyanyelvi, illetve C1 szinten, de nem vitatkozom. Itthon ha már B2 szinten valaki tud angolul, akkor boruljunk le a lába előtt. 😀 Nyugat-Európában más az elvárás és színvonal minden téren. Vannak kivételek nem állítom, de az átlagot véve ez a helyzet.
Te jó ég. Ne mondd már nekem, hogy a magyar nők olyan műveltek lennének. Büfészakos diplomája van annak a résznek akinek van egyáltalán. (Tisztelet az orvos kivételeknek) Ha angolul meg tud szólalni, az már a csoda. És ott se politikai, társadalmi szociális technikai kérdéseket feszegetve, hanem szimpla small talk. A magyar férfiak/ nők színvonala pontosan adaptálódott a másik neméhez.
". Ehhez képest az apukák sokkal jobban néznek ki"
Ez teljesen mértékben kizárt, mivel a férfiak között nagyobb arányú az elhízás. Te máshogy nézed a pasikat.
16. Nézz már szét a valóságban is. A baráti körömben nincs, leírom mégegyszer NINCS elhízott férfi. Az, hogy statisztikákat olvasol elég gáz, mivel feladod a valósághoz fűződő reális viszonyodat. Én mindig figyelni szoktam az embereket bárhol is vagyok. Tegnap a metrón is ezt tettem, de arányaiban ott is több volt a testes nő, mint a testes férfi. Az elhízottság nem 120kg-nál kezdődik, hanem ott, amikor egy nő derekáról ráfolyik a hasa a nadrágjára. Ha már sport, vagy legalább divat kondizás, ott is bőven felül vannak reprezentálva a férfiak.
Ha nem lennének személyes jogok, szívesen fotózgatnék ad-hoc jelleggel bárhol, és itt közzé tenném, hogy számolgassuk már meg rajta nemekre bontva az egészségtelen külsejű személyeket. Az megint más kérdés, hogy a férfiak szexhiánya miatt szinte bármelyik nő szupernek érezheti magát, ugyanis sorokba állnának előtte még úgy is, hogy igénytelen a kinézete. Ez is tény.
14.-es te szuper intelligen Földönkívüli. "vÉs válaszoló, én nem teljesen vagyok magyar, nagyszülői részről német." Akkor a te felfogásod szerint értelmezlek. Te egy náci vagy, hiszen a nagyszüleidet átittatta a hitleri ideológia. Aki német az náci és kész. A németek mentalitása sosem fog változni. Ez látszik is az ideológián is amit képviselsz, általánosítasz ahogy hitler is tette a zsidókkal. Minden zsidó uzsorás, ahogyan a magyarok igénytelenek, alsóbb rendúek. Még jó hogy nem tetted hozzá, hogy szíved szerint deportálnád őket, minek rontja itt a levegőt ilyen életképtelen emberi tömeg. Gondolom később annektálnád az ország területét, és németországhoz csatolnád.
Ja, minden magyar férfit a sör meg a meccs érdekli. Innen is látszik honnan jöttél. Kitörni alázattal lehet, nem nagy arccal meg bunkósággal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!