Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar nők milyenek európai viszonylatban, külsőleg
illetve belsőleg?
Figyelt kérdés
nagy átlagban.
Szerintem kinézetben szépek, viszont nagyon beképzelt, flegma, nagy elvárású az átlag nő.
Minden országban sok az ilyen nagy elvárásu nő, mivel bőven van választék.
F
2020. dec. 27. 15:05
2/9 anonim válasza:
lol
2020. dec. 27. 15:11
3/9 anonim válasza:
Ha a nő visszautasít akkor flegma nagyképű? 😂
2020. dec. 27. 15:19
4/9 anonim válasza:
Pasi ként nem irigylem a "magyar " "nőket" mert szegények ha nem mennek bele a játékba, akkor flegmák, ha meg könnyen kaphatóak, akkor meg r...ok.. Amúgy ki a magyar nő? Magyarországon élő magyar felmenőkkel rendelkező? Fiatal barátom szerintem egy nő "magyarságának" elég kevés köze van ahhoz hogy beképzelt-e vagy sem, de mondjuk a neveltetésének, életkorának, a lakókörnyezetének és a tapasztalatainak annál inkább. Az egyik közösségi oldalon két éve próbálkoztam egy ismerősömnél egy ( ő is a negyven hez közelít) magyar nőnél és bár független volt elutasított, én is picit túl gyorsan tértem talán a lényegre. Két hete csak egy bejegyzéséhez szóltam hozzá és ő írt rám és azóta ismerkedünk. Most azért mert nekem jó tapasztalataim voltak lengyel lányokkal (nem kapcsolatra és szexre de barátságra gondolok) ettől még nem minden lengyel lány vagy nő ilyen … Szóval hajrá "magyar nők, lányok és asszonyok!"
2020. dec. 27. 15:31
5/9 anonim válasza:
2 pontosak.
2020. dec. 27. 17:44
6/9 anonim válasza:
Külsőleg hasonlók mint atöbbi europai nő, viszont belső szerveik 1,2 %-alnagyobbak.
2020. dec. 27. 20:47
7/9 anonim válasza:
Gyönyörűek, de nagyon el vannak kurvulva sajnos.
2020. dec. 27. 20:50
8/9 anonim válasza:
A tinik, huszonévesek szerintem szépek, és azért általánosságban, más európai lányokhoz képest inkább könnyebb őket megfektetni.
Negyven-ötven körül viszont a sok stressz, túlhajszoltság miatt már kevés magyar nő néz ki jól szerintem, a nyugati nők jellemzően jobban tartják magukat. Persze ezek általánosítások.
2021. jan. 7. 13:06
9/9 anonim válasza:
Külsőre valóban szépek 25-30 éves korukig, de utána nagyon lepukkannak, 28 évesen már zömük 35nek is kinéz.
Belsőre: beképzeltek, és elnézést, de jól butábbak, mint egy külföldi nő. az átlag magyar diplomás nő egy 14 éves külföldi lány szintjén van kb.
sőt..sztem a legtöbb magyar nő annyi tud, h nő..nagyon más értéke nincs.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!