Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennyire megszokott, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire megszokott, hogy egy társat nem kezelnek társként?

Figyelt kérdés

Ha valakire azt mondom, hogy a párom vagy a társam, akkor ez azt jelenti, hogy nekem az egyik legfontosabb ember a világon és megosztom vele magam, ahogy ezt fordítva is elvárom.

Volt viszont egy kérdés, ahol a többség azt adta elő, hogy ezt nem így kell csinálni, hanem a társunk egyes dolgaihoz semmi közünk és simán lehet titkolózni. Az a válasz meg le lett pontozva, amely szerint egy kapcsolat alapja az őszinteség és a jó kommunikáció.

Tényleg ennyire kétszínűek az emberek és tényleg ennyire nem számít az őszinteség? Tényleg ennyire nem társra vágynak az emberek, hanem valami másra? Tényleg ilyen elfogadott a titkolózás?

2021. máj. 7. 16:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező, te az egybites agyaddal csak azt tudod társnak felfogni, akinek kiteregeted minden gondolatodat. De ettől még ugyanúgy megcsalhat később vagy nem viszonyul hozzád társként más területen.

Attól még társak vagytok, hogy tudja, volt egy viszonyod egy nős pasival régebben, de nem mutatsz rá az illetőre. Egyszerűen meg kell mondani, hogy volt ilyen, nem vagy rá büszke és nem akarsz róla többet beszélni. Ez nem hazugság, de pletykálkodni másokról undorító.

2021. máj. 7. 16:52
 12/16 anonim ***** válasza:
82%

11 Ne ez az! Hogy lehet valaki ennyire ostoba mint a kérdező? Még büszke magára, hogy indiszkrét, bunkó, pletykás, megbízhatatlan, fecsegő. Sőt, arra is büszke, hogy vele csak ilyen alakok állnak le. Ez sem véletlen. Minden szemetet összefúj a szél, ahogy a mondás tartja.

Két ember intim viszonya csak rájuk tartozik, akkor is, ha véget ér. Aki ilyen szinten kip.fázza a másik embert, az nem érdemes arra, hogy társasága legyen. Aki ilyen, mint a kérdezó, arról egyből tudom, hogy megbízhatatlan alak. Az aktuális partner ilyenkor nem gondol bele, hogy az ő kedves "társa" majd szakítás után az ő szexuális életükkel szórakoztatja a várost?

2021. máj. 7. 17:02
 13/16 anonim ***** válasza:
4%
Kérdező, ne foglalkozz a retardáltakkal. Nagyon felgyűltek itt. Nekik a távolságtartás, titkolózás az életük része, mert szégyellik, tudják, hogy elítélnék őket érte. Olyan kapcsolatban vannak ahol nem is ismerik a másikat, és nagyon felszínesek. Nekünk meg az a normális, ha ismerjük az illető teljes életét, mert társat akarunk. Úgyhogy igen, szerencsés vagy, és én is. :)
2021. máj. 7. 18:07
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem fontos a múlt. Sokat segíthet megérteni,hogy ki mit miért tesz, illetve segíthet abban is, hogyan kezeld. Például nemrég megismerkedem egy 27éves nővel, beszélgettünk a szexről és magától elmondta, hogy eddig kb 70csávóval volt, eddig minden pasiját megcsalta, de fél éve megváltozott és mostmár csak komolyat akar és nem csalna meg senkit. Ez lehet igaz, de most ki az aki ezek után elhinné? :D

Vagy ha előző kapcsolatában volt vetélése, az is érzékeny téma lehet, máshogy állhat hozzá mint akinek nem volt.

Persze nem azt mondom, hogy napra lebontott életrajzot kell adni, de azért fontos ha valaki őszinte, és elmondja a fontosabb dolgokat nagyvonalakban, hogy kiderüljön, h egymást keressük-e. Aki titkolózik azzal elvből nem állok szóba, mert én is őszinte vagyok, bármit kérdeznek.

2021. máj. 7. 18:30
 15/16 anonim ***** válasza:
15# vagyok. Azt kifelejtettem, hogy nagyon sok kapcsolatot látok amikor két ellenkező típusú ember jön össze, és később kiderül ez-az.. Az egyik titkolózik, a másik meg őszintén elmondja a véleményét, h nem nézte volna ki belőle stb. Ebből jön a sértődés, viták, szakítás. Nembaj ha valaki ilyen vagy olyan típus, de talán a legjobb ha ebben egyforma a két ember, a két őszinte előtt nincsenek meglepetések, a két tikolózós meg elvan egymással.
2021. máj. 7. 18:33
 16/16 omba ***** válasza:

Túl 60-on, meg sok párkapcsolaton valahogy még nem találkoztam ezzel a problémával. Voltak exek, meg szexuális életünk is, de nem volt megbeszélés tárgya egyik sem, hacsak valamiért éppen fontos volt azt előhozni De az ritka.

Van azért jókora tér a naturális részletezés és a titkolózás között. Ott elvoltan mindig.

2021. máj. 7. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!