Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31N és 52F ma már megszokott, divatos dolog vagy baj az ekkora korkülönbség ?
Én nem tudnám elképzelni, hogy 50 éves nőként majd egy 71 éves férfi legyen a párom.
De nyilván te tudod, hogy hosszabb távra tervezel-e vele, illetve hogy milyen mélyek az érzéseid iránta, és ha van kellő önismereted, te tudod megítélni, hogy mindazt a hátrányt, amivel ez a korkülönbség jár, vajon el tudod-e fogadni a későbbiekben, vagy túl nagy kompromisszumnak fogod megélni.
divatos??! hol lenne divatos?
en is 31 eves no vagyok, nekem az 52 mar tul sok lenne. mentalitasban is, meg kulsore se sok jo pasi van mar 50 felett. en a 45-re mondanam, hogy max meg beleferhet. szerintem 20 ev mar tul nagy korkulonbseg, gondolj bele, mire te 50 leszel, addigra o 70, az mar egy papika.
de ha neked ez kell, hajra.
38 éves férfi vagyok...
Kedves kérdező te milyen 40 férfiakra gondolsz akik elbújhatnak mellette?
Ha fogatlan alkoholista palikat értesz ez alatt akkor azt elhiszem. De a legnagyobb tisztelettel jegyzem meg egy 20 éves korkülömbség ennyi évesen már valóban sok... Egy ideig elő adhatja a férfi mennyire fitt és azon dolgok érdeklik mint téged de hová mennél vele ahol nem az apádnak néznék?
Ha csak szexualitásra korlátozódik a kapcsoltotok azt hiszem ismét találsz potensebb férfit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!