Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31N és 52F ma már megszokott, divatos dolog vagy baj az ekkora korkülönbség ?
Nekem nem menne. Apám nagyon sportos 54 éves és jól tartja magát (korosztályomba leéltebb egynémelyik), de akkor is az apám.
32 N
Kedves kérdező, én elmondom mi (lesz) a gond.
Nem most gond ez, nekem is volt 26 évvel idősebb pasim, ahogy te is írtad, szintén kb 10 éve letagadhatott, és nem szerintem, mindenki szerint aki ismeri.
Soha senki mással nem éreztem olyan jól magam (és mielőtt bárki apakomplexussal vádolna, se előtte, se utána nem voltak ennyivel idősebb pasijaim), igazi Nőne kéreztem magam vele, mert a korombeli pasik kb 95%-a komolytalan, önző és felszínes. Bő két év alatt soha egy percig nem éreztem a korkülönbséget, semmilyen téren.
De. Azért ha hosszú távra gondolkodsz, valóban ott van az a szempont, hogy 15 év múlva, amikor te egy dögös érett nő leszel még, és lesz egy középiskolás körüli gyereked, ő már kb nyugdíjas lesz, és mindenki azt hiszi majd, hogy a gyerek nagyapja. És akkor már azért nem lesz ennyire fiatalos.
Szóval egy kapcsolatban lehet tökéletes pár, de nem hiszem, hogy egy élethosszig tartó pl házasságban ez ennyire hosszú távon jó perspektíva...
Én lehet, hogy ennek ellenére bekockáztattam volna, de végül másképp alakult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!