Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27 évesen lehet 20-23 éves barátnőm? Vagy már túl nagy a korkülönbség a legtöbb ilyen lánynak?
Figyelt kérdés
2021. márc. 29. 20:45
1/12 anonim válasza:
Simán lehet. 20-on éveseknél szerintem ez teljesen normális.
3/12 anonim válasza:
Szerintem ez csak felfogás kérdése, nem számít annyira nagyon soknak ez a korkülönbség. Attól függ hol tartotok az életben.
4/12 anonim válasza:
21 vagyok, 26-7 alattival nem is szívesen kezdek, még gyerekes a legtöbb.
5/12 peca1000 válasza:
45 leszek, és egy 22 éves csaj udvarolgat nekem.
Szóval lehetséges.
6/12 anonim válasza:
Lehet. Szerintem ez nem nagy korkülönbség.
7/12 anonim válasza:
Ne viccelj már. Ez nem nagy korkülönbség.
Inkább az a fontoa hogy az életviteletek hasonló legyen, vagy elfogadjátok, megértsétek a másikét.
Pl ha ez egyik néha el akar menni bulizni (most csak mondok egy példát) akkor a másik ezen ne akadjon ki, ne féltékenykedjen stb.
Lehet kell kompromisszum de hol nem? Inkább a 2 személyiség és a mentalitás a fontos. 4-5-6-7 év nem sok, tök normális.
8/12 anonim válasza:
!Nem, ez tökéletesen rendben van.
9/12 anonim válasza:
Nálunk a 18-29 is működött, pedig erre kb mindneki ugrik. 😊 Csak a személyiség és a közös jövőkép számít.
10/12 anonim válasza:
Lehet 30 felett is huszonpaár éves barátnőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!