Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire megszokott, hogy egy társat nem kezelnek társként?
Ha valakire azt mondom, hogy a párom vagy a társam, akkor ez azt jelenti, hogy nekem az egyik legfontosabb ember a világon és megosztom vele magam, ahogy ezt fordítva is elvárom.
Volt viszont egy kérdés, ahol a többség azt adta elő, hogy ezt nem így kell csinálni, hanem a társunk egyes dolgaihoz semmi közünk és simán lehet titkolózni. Az a válasz meg le lett pontozva, amely szerint egy kapcsolat alapja az őszinteség és a jó kommunikáció.
Tényleg ennyire kétszínűek az emberek és tényleg ennyire nem számít az őszinteség? Tényleg ennyire nem társra vágynak az emberek, hanem valami másra? Tényleg ilyen elfogadott a titkolózás?
Igen, azt jelenti, hogy számomra az egyik legfontosabb ember.
De az, amiről te beszélsz, egy teljesen más szituáció volt.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Az, ha nem osztom meg vele, hogy kivel, mikor, hol mit csináltam (ÉS TERMÉSZETESEN NINCS HATÁSSAL A KAPCSOLATOMRA), szimplán tapintat, nem pedig hazugság vagy titkolózás. Nekem sem esne jól, ha a párom arról beszélne, hogy melyik nőjét hogyan d.gta meg. Nem vagyok kíváncsi rá, csak fájna.
A múlt az a múlt és pont.
Kinek a pap kinek a papné.
Attól hogy vannak ilyenek (és itt koncentrálódnak is) még nem ez lesz az általános.
1-es: Ferdítesz. Nem más szituáció és pont arról szól a kérdésem, hogy egyeseknek (mint pl. neked), mennyire nem társ a társ.
És nem tapintat kérdése az, hogy valaki titkolózik vagy sem.
Szóval, részedről egy pont, hogy nem vágysz igazán társra.
2-es: Igazából ott a kérdésnél pont az döbbentett le, hogy mennyien a negatívabbat választanák.
Egyetértek az első válaszolóval.
Ez nem titkolózás hanem tapintatosság.
A párom tudja, hogy előtte jó pár szex kapcsolatom volt. De tapintatosságból sem boncolgatjuk sem ő sem én. A számokat sem illetve azt sem hogy név szerint leírjam neki kik voltak azok.
Tudja, hogy volt és ennyi.
Nincs hatással a kapcsolatunkat, nem csaltam meg. Így nincs itt semmilyen probléma.
Kicsit túl tolod ezt az egészet.
36/F
Akkor neked csak jó beszélgetést majd a pároddal az exekről! :D
Felesleges bármi mást is mondani.
5-ös: Volt már ilyen. Igazából nem is értem az itteni dolgot. Eddig minden párommal szó volt az exekről is. Arról is, hogy kivel milyen volt a kapcsolat, mit tanultak belőle, mi volt jó és mi volt rossz. És igen, a szex is szóba jött, mert az élet része.
Örülök, hogy nekem eddig minden kapcsolatomban sikerült társakra találnom és nem csak aktuális szórakoztató készülék voltam. Köszönöm a válaszokat! Szerencsésnek érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!