Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennyire megszokott, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire megszokott, hogy egy társat nem kezelnek társként?

Figyelt kérdés

Ha valakire azt mondom, hogy a párom vagy a társam, akkor ez azt jelenti, hogy nekem az egyik legfontosabb ember a világon és megosztom vele magam, ahogy ezt fordítva is elvárom.

Volt viszont egy kérdés, ahol a többség azt adta elő, hogy ezt nem így kell csinálni, hanem a társunk egyes dolgaihoz semmi közünk és simán lehet titkolózni. Az a válasz meg le lett pontozva, amely szerint egy kapcsolat alapja az őszinteség és a jó kommunikáció.

Tényleg ennyire kétszínűek az emberek és tényleg ennyire nem számít az őszinteség? Tényleg ennyire nem társra vágynak az emberek, hanem valami másra? Tényleg ilyen elfogadott a titkolózás?

2021. máj. 7. 16:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
96%

Igen, azt jelenti, hogy számomra az egyik legfontosabb ember.

De az, amiről te beszélsz, egy teljesen más szituáció volt.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

Az, ha nem osztom meg vele, hogy kivel, mikor, hol mit csináltam (ÉS TERMÉSZETESEN NINCS HATÁSSAL A KAPCSOLATOMRA), szimplán tapintat, nem pedig hazugság vagy titkolózás. Nekem sem esne jól, ha a párom arról beszélne, hogy melyik nőjét hogyan d.gta meg. Nem vagyok kíváncsi rá, csak fájna.

A múlt az a múlt és pont.

2021. máj. 7. 16:29
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Kinek a pap kinek a papné.

Attól hogy vannak ilyenek (és itt koncentrálódnak is) még nem ez lesz az általános.

2021. máj. 7. 16:30
 3/16 A kérdező kommentje:

1-es: Ferdítesz. Nem más szituáció és pont arról szól a kérdésem, hogy egyeseknek (mint pl. neked), mennyire nem társ a társ.

És nem tapintat kérdése az, hogy valaki titkolózik vagy sem.

Szóval, részedről egy pont, hogy nem vágysz igazán társra.

2-es: Igazából ott a kérdésnél pont az döbbentett le, hogy mennyien a negatívabbat választanák.

2021. máj. 7. 16:37
 4/16 anonim ***** válasza:
95%

Egyetértek az első válaszolóval.

Ez nem titkolózás hanem tapintatosság.

A párom tudja, hogy előtte jó pár szex kapcsolatom volt. De tapintatosságból sem boncolgatjuk sem ő sem én. A számokat sem illetve azt sem hogy név szerint leírjam neki kik voltak azok.

Tudja, hogy volt és ennyi.

Nincs hatással a kapcsolatunkat, nem csaltam meg. Így nincs itt semmilyen probléma.

Kicsit túl tolod ezt az egészet.

36/F

2021. máj. 7. 16:38
 5/16 anonim ***** válasza:
95%

Akkor neked csak jó beszélgetést majd a pároddal az exekről! :D

Felesleges bármi mást is mondani.

2021. máj. 7. 16:39
 6/16 anonim ***** válasza:
92%
5ös. 🖐️😂😂😂😂😂😂😂😂
2021. máj. 7. 16:41
 7/16 anonim ***** válasza:
91%
A társ onnantól társ, hogy együtt vagytok. Az aktuális dolgaidról van joga tudni, hogy előtted mi volt, az az ő dolga.
2021. máj. 7. 16:42
 8/16 A kérdező kommentje:

5-ös: Volt már ilyen. Igazából nem is értem az itteni dolgot. Eddig minden párommal szó volt az exekről is. Arról is, hogy kivel milyen volt a kapcsolat, mit tanultak belőle, mi volt jó és mi volt rossz. És igen, a szex is szóba jött, mert az élet része.

Örülök, hogy nekem eddig minden kapcsolatomban sikerült társakra találnom és nem csak aktuális szórakoztató készülék voltam. Köszönöm a válaszokat! Szerencsésnek érzem magam.

2021. máj. 7. 16:43
 9/16 anonim ***** válasza:
53%
Az elet nem fekete es feher. Vannak arnyalatok. DE en torekedni szoktam a feher fele. Nem oltem embert, nem loptam boltbol, nem csaltam meg a baratnomet. Ellenben megbuntettek gyorshajtasert, vallalom, kifizettem a buntetest erte. Van multam, batran barmelyik reszerol tudok beszelni, nincs tabu reszemrol. A masik akkor ismer meg, ha "mindent" tud rolam. Ha elhallgatok kinos reszleteket, takargatom, kerulom a temat, neadjisten hazudok rola, akkor nem engem ismer meg a masik, hanem egy szerepet, amit eljatszok neki. En mindig megkerdezem, hogy volt-e szeretoi viszonyban. Szamomra ez egy fontos dolog, ha valakivel parkapcsolatot szeretnek. Aztan azt valaszol, amit akar. Ha be tudja hazudni, hogy igen, akkor elhiszem. Ha kiderul, hogy hazudott, akkor ott meg vege lesz a dolognak. Olyan embert keresek, akiben maximalisan megbizhatok, nem erem be akarkivel.
2021. máj. 7. 16:45
 10/16 anonim ***** válasza:
97%
8 Jaj, az ilyenektől mentsen meg a jó Isten! Tudod ki a franc kíváncsi rá, hogy az állítólagos társa az exeiről tart mesedélutánt, meg hogy hogy szexeltek. Aki ezt ennyire erőszakosan hallgatni akarja, az is egy elmebeteg állat!
2021. máj. 7. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!