Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennyire tragédia egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire tragédia egy internetes társkereső?

Figyelt kérdés

Hosszú idő után, meg covid miatt is mondom kipróbálom az internetes társkeresést.

Így egy nagyobb oldalra felregisztráltam és fizettem is érte.

Egy teljesen normális értelmes levelet írtam a nőknek, adatlapot figyelembe vettem.

Az egy dolog hogy alig válaszoltak, aki válaszolt az írta hogy nem egymást keressük de köszi a levelet.

Aztán volt aki egy két levél után eltűnt, akivel lehetett írni valamit arról kiderült hogy már nagyon nem úgy néz ki mint a képeken (10 évvel öregebb és 30 kgval nehezebb) vagy ilyen közönyös semmit mondóan válaszolt.. hát egy hónap után töröltem magam és kidobtam x összeget...

2021. máj. 7. 14:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%

Régen még érdekes volt, nem volt online világ. Ma már ki hisz a társkeresőzésben? Ma már a megközelíthetetlenség a trendi, nem a nyitottság.

Valahol meg is értem, mert a szellemi és a morális szint minősíthetetlenné vált. A másik dolog meg az, hogy egy jól szituált férfi kapcsolatban van. Egy csinos nő úgyszintén. Akkor kik maradtak? Az álmodozők, a szerencse lovagok, a filléres ribizlik, az agyhalott ösztönlények, kb. egy zombik lakta vidék lett az online társkeresők világa. Vagy az ilyen-olyan diggereké. Feltesz 1-2 fotót, aztán hátha beesik a szuper pasi. Szegény csórikák meg arról ábrándoznak, hogy a levelükre válasz érkezik, hogy a szürkeségük megtetszik valakinek. Az egész felér egy ön alázással, akiben van tartás, az nem értékeli le magát ilyen szinten! Valahol a nőket is megértem, ennyi nyomi, ostoba, buta ösztönlényt is nehéz lehet elviselni, akik a recskát akarják lecserélni igazi nőre.

2021. máj. 7. 16:48
 12/16 anonim ***** válasza:
66%
Ú ez az utolsó válasz! Mint ha én írtam volna <3 ^^ Kirázott a hideg tőle. Nagyon jól leírtad a helyzetet!
2021. máj. 7. 19:23
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok ejrópér kompatibilis, nem szeretem az álhumanista kampányokat. Számomra az a hihetetlen hogy az emberek itt élnek ebben a világban, és nem akarják észrevenni és tudomásul venni a valóságot.
2021. máj. 7. 19:31
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Néha könnyebb egy saját maguk által kreált világban élni. Az internetről 1 kattintás minden (film, zene, termék rendelés stb., arcretusálás) és azt hiszik az emberek egy a párkapcsolattal is így van. Húzunk egyet jobbra balra és kész, jön a fehér lovag/feleség. Bele rakni energiát? Ááááááh, hát ez az internet itt csak egy kattintás minden.

Facebookon is mit látsz? Mindenkinek jó az élete, rendben van minden, jó párkapcsolat, gazdagság, nagy pénisz, jó autó, stb ...

Az emberek már elvesztették a realítással a kapcsolatot.

2021. máj. 7. 19:38
 15/16 anonim ***** válasza:

10-es jól leírta.

A netes társkeresők nagy üzlet egyeseknek, de bizonyára nem az átlagembereknek. Alapból rengeteg ember teljesen más célra használja ezeket.

2021. máj. 7. 20:16
 16/16 anonim ***** válasza:

15. Az élet rendezi a sorait, mégpedig úgy, hogy a rendszerhez mértem mindent a helyére tesz. Milyen is a rendszer? Azonnal mindent. Azonnal a lehető legjobbat. Óriási a kínálat. A cél a fenséges élet, az adott idő alatt a lehető legtöbb pozitív ingert megkapni. A szórakozás, a kényelem mindenek felett, a lehető legkevesebb energia befektetéssel. Férfi-nő kapcsolatből a tömény szex kell, a kitartás, lemondás, áldozathozatal már senkinek sem pálya. Mi következik ebből?

Az, hogy a szex a nők kizárólagos privilégiuma lett, azaz az ő döntésük hogy lesz-e szex és hogy kivel. A legszuperebb pasiknak sincs beleszólása ebbe, az csak egy délibáb, hogy ők válogatnak a nők között. Nem, a nők mondanak igent, majd ezek után csak lehetősége van megdugnia őket. Ez az állatvilágban sincs máshogy, ha a nőstény nem akarja, a hím koppanni fog, lehet ő akármekkora alfa hím bika. A legjobb pasi is csak azok között válogathat, akik zöld utat adtak neki.

Így sajnos a társkeresők is modern kori szexuális válogatóként funkcionálnak, a férfiak felvonulnak, a nők választanak. Persze hogy egy átlag nőnek is igent mond egy pasi, hiszen ziccert kínálnak neki. Mégis egy átlagos kis hobónak mik azok a tulajdonságai, mondjuk ki, külső tulajdonságai, amin megakadna egy nő szeme 1-2 másodperc alatt? Mert kb. ennyi az az idő, amíg döntés születik. Adatlapot kitölteni teljesen felesleges, a fotó dönt, meg a magasság, testalkat. A belső értékeket is hagyjuk inkább, mennyi olyan nő van benne megalázó kapcsolatokban, ahol a férfi lábtörlője, de hááááát a szex olyyan jó vele. Jó lenne helyre tenni a dolgokat, mert marhára unalmas ez a kimaxolt férfigyalázó kampány, ami már világszinten folyik. Én értem, kapitalista felfogásban zajlik ma már a társkeresés is, a párkapcsolatok is. Csak akkor hagyjuk már ezt a cukros mázzal bekent "szegény nők-csúnya férfiak" szappanoperát.

2021. máj. 8. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!