Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik országban lehet a legolcsóbban helyi aranyásókat finanszírozni?
Tapasztalatok érdekelnének elsősorban. Hasraütésszerűen én is tudok egy főre jutó GDP alapján szegény harmadikvilágbeli országokat keresni és megnézni, hogy mennyire biztonságos ott a turistáknak és mennyire kaphatók a nők a fehér külföldiekre, de sajnos a gazdag nyugat-európaiak, amerikaiak és ausztrálok már elinflálták az egészet.
Ugyanez az oka, amiért itthon se lehet már csajozni budapesti saját lakással, hiába lenne minőségi ugrás egy vidéki szegény lánynak, annyi férfinek van sokkal nagyobb, sokkal luxusabb lakása, hogy elhalásszák előled.
A nők pedig nagyon szélsőségesen gondolkodnak ezen a téren. Vagy szerelemből lépnek kapcsolatba, akkor szinte nem számít semmi. Vagy érdekből, akkor meg mindig előnyt fog élvezni a 70 éves bácsi a budai villájával vagy a perverz ügyvéd a penthouse lakosztályával az átlag sráccal szemben, aki egy sima panellakással akar csajozni.
Úgyhogy valami olyan ország lenne a célpont, ahol havi 1-2 százezer ráfordítással már egész csinos lányokat lehet kapni.
Ha van internet, akkor akár oda is költözöm és home officeból dolgozok.
Hogy kis minta alapján baromságokat képzelsz a teljes női társadalomról és a kapcsolatokról, abba bele sem kezdek, mert lepattanna rólad. De:
Ha ez a véleményed a nők összességéről, minek vesződnél velük annyit, hogy el is költözz valami szarabb helyre? Te magad mondod, hogy ha szerelemből kezd kapcsolatot egy nő, akkor szerinted semmi nem számít. Miért nem keresel ilyet?
Alternatív verzióként lányok tömegei léteznek saját lakással, ha ennyire ezen akad meg nálad a lemez, hát keress egy olyat, akinek nemnszempont a te lakásod. Szintén nem fogod nekem elhinni, de a közvetlen környezetemben CSAK arra tudok példákat, ahol a pasi költözött a lányhoz, mert egész egyszerűen ilyen volt a helyzet. Ebből levonhatám, hogy a pasik a lakásos lányokra hajtanak, de hát ugyanakkora marhaság lenne, mint a te össztársadalmi következtetésed.
Olcsó aranyásók LOL
Akiknek ennyiért el kell adniuk magukat azok nem aranyásók hanem szegénységben élő, alacsony társadalmi státuszú lányok/nők. Csak szólok. Mi abban az aranyásás hogy kap enni és szolgálhat egy idiótát.
Prémium nőt (kiráz a hideg a szótól amikor használjátok) olcsón nem kapsz sehol.
Szóval marad maximum a Spar prémium sonka.
"Te magad mondod, hogy ha szerelemből kezd kapcsolatot egy nő, akkor szerinted semmi nem számít. Miért nem keresel ilyet?"
Arról már lekéstem 30 évesen. Túl sokat foglalkoztam azzal, hogy hajtsam a pénzt, mert tiniként és 20-as éveim elején nem jött be a külsőm a lányoknak.
Emiatt itt vagyok tapasztalatlanként (nem vagyok már szűz, de nem éltem), annyi pénzzel, amiből életem végéig elélhetnék egy olcsóbb harmadik világbéli országban, de itthon, főleg Budapesten nem egy túl nagy extra és őszintén szólva nem akarom megvárni a 40-et, mert az az érzésem, hogy akkor ugyanitt lennék.
Alulértékeltem a szerelem jelentőségét fiatalabb koromban. Most meg már esélyem sincs igazán rá. Mert a szerelmes típusú lányok már annyit csalódtak, hogy teljesen lelki sérültek, vagy jelenleg is boldog kapcsolatban élnek. A számító lányok meg itthon túl sokat akarnának.
Ráadásul a szerelmes típusú lányoknál számít csak igazán a férfi külseje.
Kérdező, ennyire vagy csúnya? Mennyire vagy béna a nőknél?
Azért kérdezem a külsődet és a személyiséged, mert ha egyik sem vagy túlságosan, akkor egy dél-kelet-ázsiai országba simán költözhetsz most is. Vietnam, Thaiföld, stb. Ha kicsit is vonzó tudsz lenni a nők szemében pénz nélkül is, meg még mellé bedobod a "havi 1-2 százezret", akkor ezeken a helyeken is találhatsz nőt. Csak azt értsd meg, hogy nem kell a pénz legyen az egyetlen, ami nőt szerez neked, de persze az is besegíthet. Fehér férfiként bejöhetsz sok nőnek pl ott is külsőre is (vagy mert nem 10 centis farkad van, mint a helyi férfiaknak), vagy ha nem vagy tényleg teljesen béna antiszociális, akkor megszerethet egy nő belül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!