Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A közös utazások anyagi finanszírozása, kinél hogy szokott történni ?
Én volnék a férfi ! 🙂😉
Csak kiváncsi vagyok mások ezt hogy szoktak csinálni ! És arra hogy mit illik. Első közös utazás lenne, és az én ötletem volt, ennyi az egész.
Én sajnos 2x is kifizettem. Mással már csak és kizárólag felesben.
26/N
Azért ez függ a körlményektől is.
Ha mindketten dolgoztok és mindkettőtök számára reális az uticél, akkor közösen.
Ha te mondjuk jól keresel, a párod még tanul, akkor azért nem várhatod el, hogy kifizesse a felét. Akkor sem, ha drága az utazás és rosszul keres a párod.
Megegyezes kerdese. A lenyeg szerintem hogy ugy altalaban senki ne huzza le a masikat. Mi eleg hamar osszekoltoztunk szoval megszoktuk hogy osszedobjuk kozosbe amink van aztan kiagyaljuk mi hogy legyen, mire futja.
Ha most jarnék valakivel akkor is arra torekednek hogy nagyjabol azonos legyen a megoszlas, de nem szamolgatnam gorcsosen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!