Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A közös utazások anyagi finanszírozása, kinél hogy szokott történni ?
Úgy csináljátok, ahigy nektek jó.
Mi mindketten egesz jól keresünk, közösen szoktuk megbeszélni a nyaralást, és mindenki a saját részét fizeti.
De ha kő djuk az egyik fél 150 ezret keres, a a másik meg 1 milliót, és a jó fizetésű ragaszkodik a Maldív szigetekhez, akkor nyilván várható el, hogy a másik fél kifzesse a részét.
Nem forintra kiszámolva, de nagyjából felesbe.
Vagy pedig kereset arányosan.
Lényeg, hogy nem húzzuk le egymást.
Belföldi utazásnál a párom fizeti az utazásokat, mert SZÉP kártyáról mennek. Utazás alatt meg én elviszem magunkat enni, inni, programokra.
Külföldi utazásnál felesben mennek a költségek, de nem szoktuk centizni. Ki, mikor hogy érzi, úgy fizet ezt azt.
Én fizetem... tudom, ez már egy fura világ, de derogálna, ha a barátnőm is beszállna anyagilag.
30/F
10 év alatt nálunk változó volt.
Első két nyaralásunkat teljesen ő fizette. Akkor én még tanultam(egyetemen), ő már éppen dolgozott. Nem akart ezzel terhelni engem. Én ettől függetlenül spóroltam ösztöndíjamból a felére, de végül visszautasította.
Mióta én is dolgozom felesbe fizetjük. Mióta házasok vagyunk azóta meg nyilván közös pénzből fizetjük :)
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!