Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam a tudtára/szólítsam meg a majdnem szembeszomszéd lányt aki tetszik? Bővebben lent! 24/F
Figyelt kérdés
7 lakásos társasházban lakok és az erkélyemmel majdnem szemben lévő panelházban (L alakban van a bejárata az ereklyémhez képest) lakik egy 20 év körüli lány aki nagyon bejön nekem. Eddig összesen 2× láttam. A hét elején valamelyik nap amikor éppen jött ki a lépcsőházból. Meg tegnap koraeste láttam, hogy 1 szatyorral a kezében ment be a lépcsőházba gondolom boltban volt. Amúgy mind2 alkalommal az erkélyről láttam ami kb 70 50 méterre van a házuk bejáratától. A 2 ház közötti parkolóban parkol mind2 autóm tehát általában csak autóval szoktam elmenni a háza előtt. Hogyan adjam a tudtára, vagy hogyan szólítsam meg, hogy nagyon tetszik? Bármi információ kell még, kérdezzetek és amit tudok leírok. Komoly kapcsolat a cél!2021. máj. 7. 08:55
21/28 A kérdező kommentje:
#20 Mit jelent az, hogy elsőre ennyi elég?🤔 Első beszélgetésünk ennyi legyen?🤔
2021. máj. 14. 21:21
22/28 A kérdező kommentje:
Ma reggel láttam 3.-jára. Negyed8 környékén sétált a 2 ház közötti parkolóban a buszmegálló irányába háti (gondolom iskola) táskával. Ebből gondolom, hogy még suliba jár.
2021. máj. 20. 09:04
23/28 anonim válasza:
Baromi ijesztő, hogy így megfigyeled.
24/28 A kérdező kommentje:
Nem megfigyelem hanem láttam. Mivel készülődtem munkába. De mind1...
2021. máj. 20. 10:58
25/28 A kérdező kommentje:
Már azt is tudom, hogy melyik 2 autó tartozik hozzájuk. (A családjához)
2021. máj. 29. 20:59
26/28 anonim válasza:
Hagyd már békén szerencsétlent!
27/28 anonim válasza:
Valami indokkal szólítsd le egyszer és beszélgessetek, hogy meg legyen a kezdeti ismeretség, ne csak egy random arc legyél a házból. Légy kreatív. Randira hívással meg szerintem ismeretlenül fölösleges indítani, legalább akkor már pár szemezgetés legyen előtte, mert reflexből lekoptat mint a kéregető csöveseket.
28/28 A kérdező kommentje:
#27 rendben ez lenne a terv. De sajnos még soha sem kerültem vele szemtől szembe. Még nem volt személyes kontaktus. 3 hete láttam először az erkélyemről. És azóta láttam kb 4×. Ennyi össz-vissz.
2021. máj. 30. 09:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!