Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam a tudtára/szólítsam meg a majdnem szembeszomszéd lányt aki tetszik? Bővebben lent! 24/F
Figyelt kérdés
7 lakásos társasházban lakok és az erkélyemmel majdnem szemben lévő panelházban (L alakban van a bejárata az ereklyémhez képest) lakik egy 20 év körüli lány aki nagyon bejön nekem. Eddig összesen 2× láttam. A hét elején valamelyik nap amikor éppen jött ki a lépcsőházból. Meg tegnap koraeste láttam, hogy 1 szatyorral a kezében ment be a lépcsőházba gondolom boltban volt. Amúgy mind2 alkalommal az erkélyről láttam ami kb 70 50 méterre van a házuk bejáratától. A 2 ház közötti parkolóban parkol mind2 autóm tehát általában csak autóval szoktam elmenni a háza előtt. Hogyan adjam a tudtára, vagy hogyan szólítsam meg, hogy nagyon tetszik? Bármi információ kell még, kérdezzetek és amit tudok leírok. Komoly kapcsolat a cél!2021. máj. 7. 08:55
1/28 anonim válasza:
Nem javaslom egyáltalán, ha szétmentek nagyon kínos lesz.
2/28 A kérdező kommentje:
Hátha nem megyünk szét. Amúgy meg miért lenne kínos? Ő még nem tudja, hogy én itt lakok és bejön nekem.
2021. máj. 7. 09:09
3/28 anonim válasza:
Megint te vagy az titokzoknis?
" A 2 ház közötti parkolóban parkol mind2 autóm"
Iszonyat fontos információ, hogy 2 autód van. Ezt már a korábbi kérdéseidből is megtudhattuk:D
4/28 anonim válasza:
A szakítás utánra értettem a kínost, naponta akár többször is szembetalálkozni az exszel és új szerelmeiel elég kellemetlen helyzeteket tud teremteni, főleg ha nem is békében váltok el, vagy éppenséggel mindig ott lesz a kísértés a szerelmesebb félnek.
5/28 A kérdező kommentje:
Hát szerintem olyan sokat nem találkoznánk. Én gyalog szinte sose vagyok a 2 ház között csak amikor beülök az autóba és elmegyek vagy amikor hazaérek és kiszállok. Nem régen költözhetett ide, mivel én 11 éve itt lakok és a héten láttam először. És mind2× a nap 2. felében láttam.
2021. máj. 7. 09:17
6/28 anonim válasza:
Azt megnézted már, hogy titokzoknit hord-e?
7/28 Senior Séf válasza:
De miért kell tudtára adni? Azt hiszed, akkor majd ő elintézi a többit helyetted? Szólítsd meg, beszélgess vele, legyél jelen az életében, hogy este, amikor lefekszik, és végiggondolja a nap eseményeit, az eszébe jussál. Kicsit majd elidőzik nálad, kicsit kiszínezi a találkozásotokat, kicsit elábrándozik, és ez az ábrándozás ezerszer közelebb visz majd hozzá minden elsietett szónál.
8/28 A kérdező kommentje:
#7 Ez lenne a terv igen. De hogyan kezdjem?🤔
2021. máj. 8. 22:37
9/28 anonim válasza:
Szerencsétlen lány...
Odamész, "Szia, ne haragudj, hogy csak így leszólítalak. Itt lakom a szomszéd házban, már láttalak egy párszor, mikor jöttem haza, és gondoltam megkérdezem, hogy esetleg lenne-e kedved kiülni velem egy teraszra, és meginni valamit."
Ha tetszel neki, szingli, és nyitott egy kapcsolatra, akkor úgyis igent, mond, ha meg nem, akkor nem.
10/28 A kérdező kommentje:
#9 köszönöm! De! Elég ennyi?
2021. máj. 9. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!