Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam a tudtára/szólítsam meg a majdnem szembeszomszéd lányt aki tetszik? Bővebben lent! 24/F
Figyelt kérdés
7 lakásos társasházban lakok és az erkélyemmel majdnem szemben lévő panelházban (L alakban van a bejárata az ereklyémhez képest) lakik egy 20 év körüli lány aki nagyon bejön nekem. Eddig összesen 2× láttam. A hét elején valamelyik nap amikor éppen jött ki a lépcsőházból. Meg tegnap koraeste láttam, hogy 1 szatyorral a kezében ment be a lépcsőházba gondolom boltban volt. Amúgy mind2 alkalommal az erkélyről láttam ami kb 70 50 méterre van a házuk bejáratától. A 2 ház közötti parkolóban parkol mind2 autóm tehát általában csak autóval szoktam elmenni a háza előtt. Hogyan adjam a tudtára, vagy hogyan szólítsam meg, hogy nagyon tetszik? Bármi információ kell még, kérdezzetek és amit tudok leírok. Komoly kapcsolat a cél!2021. máj. 7. 08:55
12/28 A kérdező kommentje:
De amúgy a teraszra kiülés most nem helytálló. Ahelyett kéne valami más. Pl én nem vagyok beoltva ergó védettségi kártyám sincs. És ki tudja az ő részét
2021. máj. 11. 19:30
13/28 anonim válasza:
Teraszra nem kell védettségi igazolvány.
14/28 A kérdező kommentje:
Még... És ki tudja mikor látom újra a lányt? Azóta se láttam pl. Múlt héten láttam 2 koraeste és annyi.
2021. máj. 11. 20:20
15/28 anonim válasza:
Fogod, beoltatod magad, és mehetsz bárhová.
16/28 A kérdező kommentje:
Nem fogom beoltatni magam és ezt hagyjuk is ebbe ne menjünk bele. A terasz szöveg helyett kell más ennyi.
2021. máj. 11. 20:54
17/28 anonim válasza:
Valódi főnyeremény lehetsz. Irigylem a lányt.
18/28 A kérdező kommentje:
#17 miért is?🤔
2021. máj. 11. 21:32
20/28 anonim válasza:
Nem lakok, hanem lakom. Lehet a lány is kényes az ilyen helytelen nyelvhasználatra. De ennél nincs semmi egyszerűbb. Alakítsd úgy a jövés-menésedet, figyeld meg, mikor megy el általában, hogy találkozzál vele, és csak köszönj rá. Szervusz, vagy Kezét csókolom, nem tudom, milyen típusú, örülök, hogy ilyen kedves hölgy lakik ilyen közel hozzám. Elsőre ennyi elég, aztán a reagálásából láthatod, hogy érdemes-e folytatnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!